Magabiztos győzelem a BL harmadik fordulójában.

 

Az idei BL szezonban először lépett hazai pályára a MOL-Pick Szeged Csapata.

 

Már a kezdés előtt fél órával szinte teltházas volt a szegedi Sportcsarnok. Mindenki várta már a Csapatot és az idei év igazolásait, hogy a BL-ben is lássa játszani a kedvenceket.

 

Mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez –mondta Pastor mester. Ami a gólokat illeti, csak a kapusok és Alen nem dobott ma gólt. Magasan a legjobb ezen a meccsen Bánhidi Bence volt, aki 7, mondhatni háló szaggató bombával kápráztatta el a szurkolókat. Teljesítményét a vendégek vezető edzője is kiemelte. Bánhidi mellett Bodó szerzett 5 gólt. Kiemelkedőt nyújtott a kapuban Sierra is, aki az első félidőben őrizte a kaput 7 remek védéssel. A mai napon a 7 méteresek nem mentek, Balogh és Sigurmannsson is hibázott.

 

A vendégek 14-e, Hallen Viktor is 7 gólig menetelt. A szélső a második félidőben szorta meg magát, Sago nem tudta olvasni lövéseit.

 

A mai eredménytől függetlenül Pastor elmondta, sokat kell még javulni, hogy a tavalyi formájában legyen a Csapat. A mai teljesítményből lehet erőt meríteni – mondta Bodó, aki hozzátette, hogy a hétközi Vác elleni bajnoki után a Vardar Skopje ellen akkor van esélye a csapatnak, ha mindenik 100%-os hozzáállással készül.

 

Hajrá Szeged #csakelőre

M.A.

 

MOL-Pick Szeged – IFK Kristianstad 36-27 (20-11)
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok. Vezette: Miljan Vesovic, Nociva Mitrovic (montenegróiak).
MOL-Pick Szeged: Sierra – Sostaric 2, Balogh 2, Skube 3/1, Bánhidi 5, Gorbok 2, Källman 3. Csere: Sego (kapus), BODÓ 7, Sigurmannsson 4/1, Thiagus Petrus 1, Blazevic, Gaber 3, Buntic 1, Zsitnyikov 2, Fekete B. 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kristianstad: L. Larsson – Lipovac 2, Sörensen 3, Lagergren 3, Gudmundsson 4, HALLEN 7/1, Freiman. Csere: Kappelin (kapus), Arnarsson 2, Henningsson 2, Nilsen 2, J. Larsson, Jonsson 2. Vezetőedző: Lars Olsson.
Hétméteres: 5/2 ill. 1/1
Kiállítás: 6 perc ill. 10 perc.

Bodó Richárd: “Gratulálok a Kristianstadnak, nem volt ekkora különbség a csapatok között, mint amit az eredmény mutat, de nagyon jól játszottunk. Mindenki hozzátett védekezésben és támadásban is, örülök, hogy győzelmet tudtunk aratni. Vártam már hogy jöjjön egy ilyen meccs tőlem, ahol sokat tudok játszani, szeretném itt folytatni. Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, de ha így játszunk a jövőben is, akkor jönnek az újabb sikerek. Szeretnénk nyerni kedden a Vác ellen, aztán lesz időnk felkészülni a Vardarra. Nagyon erős csapatról van szó, de Pastor mester biztos fel fog készíteni minket rájuk, hogy megnehezítsük a dolgukat.”

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App