„MÁR EGY MÁSIK MEZŐKÖVESD LESZ AZ ELLENFELÜNK”-

IKENNE-KING

Pénteken az OTP BANK LIGA 22. forduló nyitómérkőzése az MTK,  Mezőkövesd találkozó, ami biztosan nagy küzdelemet fog hozni..

  • A november 21- i mérkőzésre elég emlékezetes az MTK játékosának, hiszen a találkozón egyetlen gól esett, ami az ő nevéhez fűződik . A két csapat 10. összecsapása  péntek este lesz  az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, (ZÁRT KAPUS MÉRKŐZÉS!) fogadja az MTK, a Mezőkövesd csapatát. A két csapat eddigi egymás elleni élvonalbeli mérlege, 9 mérkőzés, 4 MTK győzelem, 4 Mezőkövesd győzelem és mindösszesen egy döntetlen.  A házigazda MTK ebben a bajnoki szezonban eléggé kimagasló teljesítményt nyújt, mint „ÚJONC!” ,  21 mérkőzés közül 9 győzelem,  5 döntetlen és 7 vereséggel 32 pontot gyűjtöttek és a tabella 4. helyen állnak. Előttük az a MOL Fehérvár csapata van, akiket az előző bajnoki fordulóban győztek le 2-1-re a MOL Arénában. A Mezőkövesd 8 győzelem, 5 döntetlen , 8 vereséggel a bajnoki tabellán 29 ponttal a 7. helyen állnak. Így ha győzne a csapat akkor sem tudnák megelőzni a jó formában pörgő kék-fehér alakulatot, pontban viszont csak egy pont lenne a különbség köztük.

 

Az előző bajnoki fordulóban az egyik fociportál, Michael Borist választotta a „HÉT EDZŐJÉNEK”!

Ezt nem tudom pontosan, másokat kellene megkérdezni, de nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen többen is gyakran bekerülnek a forduló válogatottjába. Ez azt jelenti jól játszunk, mindenki megérdemli a dicséretet, de a legfontosabb mindig a csapat egészének a teljesítménye.”

Majd a Mezőkövesd elleni mérkőzésről is beszélt a vezetőedző.

Mindenki tudja, hogy az edzőjük jól szervezi a védekezést és nagyon jól felépíti a csapat hátsó alakzatát. Nagyon nehéz meccs lesz legutóbb King gyönyörű góljával tudtunk nyerni 1-0-ra”.- Michael Boris

Fotó/SZAMY

SZAVAZZ!

Varga Roland, vagy Cseri Tamás szerez gólt a találkozón?

 

 

További mérkőzések:

Szombat:

14:45      ZTE FC – ÚJPEST FC

17:00      MOL FEHÉRVÁR – DVTK

19:30      FERENCVÁROSI TC – BUDAPEST HONVÉD

Vasárnap:

14:30     BUDAFOKI MTE – PUSKÁS AKADÉMIA

17:00    PAKSI FC – KISVÁRDA MASTER GOOD

OTP BANK LIGA 21 FORDULÓ:

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App