Konferencia Liga, selejtező, 3. forduló:

-Ha 1% = 1 góllal, akkor ennyivel kell jobbnak lenni, az Újpestnek, hogy továbbjusson!

  • A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az Újpest vezetőedzője, Michael Oenning is nyilatkozott számunkra, a sajtó képviselőinek. Először is egy nem jó hírrel kezdte a sajtótájékoztatót a hétvégi bajnoki fordulóban megsérült Beridza sajnos a holnapi Basel elleni mérkőzésen nem lép pályára. Azt, hogy a sérült Beridza helyére ki lép pályára, azt sajnos még a mi a média képviselői sem tudtuk, meg. A folytatásban az esélyekről beszélt a mester, igaz nem százalékosan, nem fejtette ki, hogy van-e az az 1%, amivel jobb lenne az Újpest. A sajtótájékoztató előtt a két szakember beszélgetett egymással, és erről csak annyit tudtam meg, hogy Hamburger SV csapatnál  együtt dolgoztak. 

-„Nagyon örülünk annak, hogy itt lehetünk és megmérkőzhetünk   Konferencia Liga 3. körében. Nagyon vonzó ellenfelet kaptunk a holnapi találkozóra, komoly múlttal rendelkező csapattal szemben léphetünk pályára és nem csak a múltja sikeres a holnapi ellenfelünknek, hanem az eredményei is a közelmúltban sok sikert mondhat magáénak. Mindenképp megtiszteltetés, a számunkra, hogy ellenük játszhatunk, természetesen minél tovább szeretnénk versenyben maradni és amennyire csak lehet előre jutni a Konferencia Ligában”. -nyilatkozta Michael Oenning

Majd a hétvégi első bajnoki mérkőzésen, első NB I.-es gólját  szerző Katona Mátyás is válaszolt.

Fotó/Szokodi L.

Az első média kérdé Mátyáshoz az volt, hogy az ellenfél edzője kijelentette, hogy ők jutnak tovább és  erről neki mi a véleménye.

-„Ez a kijelentés még motiváltabbá tesz bennünket, nyilván ha a papírformát nézzük a Basel az esélyesebb csapat, de szerintem mi is elég erős kerettel rendelkezünk ahhoz, hogy  holnap meglepjük őket”. – Katona Mátyás

 

 

A mérkőzést csütörtök este játsszák a Szusza Ferenc Stadionban, ha az Újpest jut tovább akkor már megvan a lehetséges ellenfele a csapatnak.

A Konferencia Liga, selejtező 3. fordulójában az Újpest csapata a svájci Basel FC csapatát fogadja csütörtökön este a Szusza Ferenc Stadionba. A mérkőzés előtt , kisorsolták a következő forduló lehetséges ellenfeleit. Az elsődleges besorolás szerint az Újpest- Basel párosítás, az  1. csoportba került, és a 8 találkozóból ez a mérkőzés magasabban rangsoroltak között szerepel.

Ezek után négy párosítás győztesével találkozhat, amelyik csapat győz a 4. fordulóban, azaz a rájátszásban:

CSZKA Szófia (bolgár) / NK Osijek (horvát)
FC Paços de Ferreira (portugál) / Larne FC (észak-ír)
Breidablik (izraeli) / Aberdeen FC (skót)
FK Čukarički (szerb) / Hammarby Fotboll (svéd)

Ha nyer az Újpest, akkor az  FK Čukarički (szerb) / Hammarby Fotboll (svéd) páros nyertesével vívhat meg az ősszel induló csoportküzdelmekért, 19-én hazai pályán, míg 26-án idegenben zárulnak majd,  a selejtezők.

Forrás: https://ujpestfc.hu/

Konferencia Liga, selejtező, 3. forduló, 1., mérkőzés:

08.04 21:00 Újpest FC – Basel FC 

A mérkőzésről beszámoló itt az Academy Media oldalon, és a facebookon .

Borítókép/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App