„Először is szeretném mindenkinek megköszönni a kedves és bátorító szavakat. Nagyon jólesett, sajnos nem tudtam az összesre válaszolni. Köszönöm szépen” – mondja Kalmár Zsolt,

 

Nincs jó hírem!

  • Sajnos a magyar válogatott játékosra, Kalmár Zsoltra térdsérülése miatt, több hónapos kiesés vár. A DAC klubcsapat  játékosa,  a magyar válogatott Andorra elleni világbajnoki- selejtező csoportkör mérkőzésén megsérült. Akkor még nem lehetett sejteni, hogy mekkora  a baj, de Marco Rossi szövetségi kapitány a sajtótájékoztatón, már érezte, hogy nem biztos, hogy  Zsolt játékára az Európa-bajnokságon  számíthat. Az orvosi jelentések sajnos nem jó hírt mutatott, a DAC játékosa külső oldalszalag-szakadást szenvedett a bal térdén. 
  • CIKK/Szokodi L.

A diagnózist a második MRI-vizsgálat mutatta ki. „Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!”, olvasható a DAC hivatalos honlapján.

Mihamarabbi felépülést kívánunk Zsolti!!

 

 

Fotó/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App