OTP BANK LIGA 30.FORDULÓ

– Volt kapufa, volt gól és nyilatkoztak az edzők.

MTK Budapest–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Pillók
gólszerző: Cirkovic (24.)
sárga lap: Dimitrov (9.), Kata (46.), illetve Sassá (3.), Melnyik (87.)

MTK Budapest: Mijatovic – Alho, Nagy Zs., Varju, Herrera (Cseke, 82.) – Kata (Perkovic, 58.) – Prosser, Kanta (Palincsár, 58.), Dimitrov (Bíró B., 76.), Schön – Varga R.
Kisvárda Master Good: Dombó – Hej, Kravcsenko, Cirkovic, Matheus – Karabeljov, Melnyik – Bumba (Ötvös, 79.), Zlicic (Kovácsréti, a szünetben), Camaj (Jelena, a szünetben) – Sassá (Viana, 83.)

MTK Budapest–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)

VEZETŐEDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:

Michael Boris:

Fotó//Szokodi L.

 

„Tudtuk, hogy mit várhatunk a Kisvárdától, tudtuk, hogy nagyon jól védekező csapat,  nagyon mélyen védekeznek, ezért is került be a kezdőbe Kanta Józsi, hiszen nagyon jó játékos és a kulcspasszaival segített feltörni a Kisvárda védekezését. Az első félidő tíz percében jól is sikerült, voltak lehetőségeink, illetve az első félidő utolsó tíz percében is voltak, helyzeteink, de ezeket nem sikerült kihasználni. A kettő között pedig kaptunk egy pontrúgásból egy gólt, tudtuk, hogy pontrúgásból nagyon erős a Kisvárda, de sajnos ezt a szituációt nem sikerült levédekezni. A második félidőben próbálkoztunk , igyekeztünk rúgtunk egy kapufát is ami hát természetes ilyen sorozatban is amiben mi vagyunk, nem jönnek a győzelmek, nem jönnek a pontok ez kifelé pattant az utolsó passzok pontatlanok voltak,  azért látszik egy kicsit , hogy fáradtabb a csapat nem úgy mennek a letámadások , mint az előző néhány fordulóban, természetesen csalódottak vagyunk, a végeredmény miatt, de tudjuk, hogy milyen csapat vagyunk és még mindig elérhető az a cél, amit a szezon kezdete előtt kitűztünk, a 45 pont megszerzése. Most  a regeneráció a legfontosabb, hiszen az Újpest ellen egy nagyon fontos és nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a lila-fehérek nincsenek top formában”.,-nyilatkozta, az MTK vezetőedzője.

Sutka Attila:

Fotó/Szokodi L.

„Amit elterveztünk, azt maximálisan meg tudtuk valósítani. A védekezésünk rendben volt, amire építettük a játékunkat és megint le tudtuk hozni  nullára a mérkőzést. Valamint az előre játékunkban is a gólon kívül még volt, egy pár olyan lehetőségünk hogyha pontosabban passzolunk a végén akkor még gólokat is lőhettünk volna. Úgy gondolom megérdemeltük a három pontot a játékosaim nagyot dolgoztak, mivel a sok sérültünk miatt most akik top formában vannak, nekik többet kell felvállalniuk, de nagyon szépen megoldották, ezért is lehet, hogy mostanában pontot, pontokat tudtunk szerezni.”- nyilatkozta a Kisvárda vezetőedzője

OTP BANK LIGA 30., FORDULÓ

OTP BANK LIGA 30., FORDULÓ

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEK:

2021 04.20

17:30 ZTE FC – BUDAFOKI MTE 5-0

20:00 FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC 3-0

2021 04.21

15:15 MTK BUDAPEST – KISVÁRDA MASTER GOOD 0-1

17:30 DVTK – PUSKÁS AKADÉMIA 2-1

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – MOL FEHÉRVÁR FC  2-1

20:15 PAKSI FC – BUDAPEST HONVÉD 2-0

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App