A bajnokság 32., keddi utolsó előtti fordulójából beszámoló, két rangadóról, az Academy Media oldalán.

A már bajnok MOL Fehérvár – Ferencváros mérkőzésről, és a Újpest FC – Zalaegerszeg rangadóról készítünk képes beszámolót.

Juhász Roland: „Most még az a legfontosabb, hogy a keddi búcsúzás úgy sikerüljön, ahogy szeretném”

 

Holnap rendezik meg, a  labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulóját. A 31. fordulóban, a már bajnok Ferencváros csapata utazik, a bajnoki ezüstérmes Fehérvár csapatához. Az előző találkozót a Ferencváros csapata nyerte  1-0 ra  a Groupama Arénában. A két csapat találkozója mindig parázs csatára lehet számítani. A Fehérvár csapatában utoljára lép hazai pályára, Juhász Roland, aki a holnapi mérkőzésről és a visszavonulásáról nyilatkozott.

 

 

„Amiatt mindenképpen szomorú vagyok, hogy a bajnokság végeredményét tekintve tét nélküli lesz a mérkőzés, viszont mégiscsak a Ferencváros ellen lépünk pályára, ami mindig kiemelt találkozó, most ráadásul a friss bajnok lesz az ellenfelünk. Szeretnénk a pályán megmutatni, hogy ez a nagy pontkülönbség, ami kialakult az FTC és közöttünk, nem a realitás, be akarjuk bizonyítani, hogy vagyunk olyan jó csapat mint keddi ellenfelünk.”

Cikk: MOL Fehérvár: Juhász Roland

– Vinícius Paulo  9 év után a szezon végén távozik a Fehérvár csapatától.

„Szeretném mindenkinek, csapattársaimnak, edzőimnek, a stáb tagjainak és a klubnál dolgozóknak, valamint természetesen a szurkolóknak és a városnak is megköszönni az elmúlt majdnem kilenc évet. Soha nem felejtem el az itt eltöltött időt és a közösen elért sikereket” – mondta Vinícius Paulo.

A keddi fehérvári érmes csatározás után a bajnokságban  már biztos bennmaradó Zalaegerszeg látogat, a fővárosi Újpest FC csapatához. A fővárosi csapat az előző mérkőzésen a már bajnok csapat Ferencváros ellen játszott a Groupama Arénában és 1-0-ás vereséget szenvedett. Az Újpestnek az utolsó két mérkőzésen minden megszerzett pont fontos lesz, hogy bent tudjon maradnia labdarúgó bajnokság felsőházában.

 

Vezetőedzőnk így értékelte a találkozón látottakat:

„Igen, ezt a mérkőzést most letudtuk, és azonnal készülnünk kell a következőre a Zalaegerszeg ellen. Ma jobb volt a Ferencváros, jobban játszottak, ennek köszönhető az egyetlen találatuk. De szeretném a játékosaimnak is megköszönni a küzdelmet és a kitartást, amit a pályán mutattak. Ahogy mondtam, ez már egy lezárt fejezet, rögtön a következő találkozóra készülünk. Nem gondolunk a kiesésre, hiszünk magunkban, hiszünk a játékosokban, koncentrálunk a maradék összecsapásokra.”- mondta, Predrag Rogan

32. FORDULÓ
Június 23., kedd
18.55: Mol Fehérvár FC–Ferencváros 2.,1.       Academy Media
21.05:
Újpest FC–ZTE FC  9.,5.    Academy Media
Június 24., szerda
16.55:
Mezőkövesd–Debreceni VSC   3.,11.
19.00:
Bp. Honvéd–Kaposvári Rákóczi  7.,12.
19.00: Kisvárda–Puskás Akadémia  8.,4.
21.05: Paksi FC–Diósgyőri VTK   10.,6.

33. FORDULÓ
Június 27., szombat
15.15: 
ZTE FC–Mol Fehérvár FC
17.30: Diósgyőri VTK–Kisvárda
17.30: Újpest FC–Kaposvári Rákóczi
17.30: Debreceni VSC–Paksi FC
20.00: Ferencváros–Mezőkövesd
20.00: Puskás Akadémia–Bp. Honvéd

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App