-A Csattanós Honvéd roham, kevés volt, a Ferencváros ellen a pontszerzéshez.

OTP BANK LIGA 22. FORDULÓ

  • Ferencváros hazai pályán fogadta a bajnokság 22. fordulójában, azt a Honvéd csapatát, amelynek az előző fordulóban elszenvedett vereség után, új vezetőedző került a kispadra, Horváth Ferenc személyében. A mérkőzés alakulását nézve két különböző félidőt láthattunk. Az első félidőben a házigazda Ferencváros irányította a mérkőzést és több veszélyes helyzetet is kialakítottak Uzuni a 14. percben kapura lőtt labdáját az ellenfél védője hárítani tudta, majd pár perc után újra egy hazai  helyzet alakult ki a Honvéd kapuja előtt, három ferencvárosi játékos is Botka, Blazic , és Boli labdái bombázták Tujvel kapuját, de ezeket még tudták hárítani Tujvel,  és a hátvédsor. A második félidő 56. percében Uzuni kapja a labdát a tizenhatoson belül, ami az ellenfél kezére pattan és ezért tizenegyest szerettek volna, a hazaiak, de a játékvezető továbbot int, majd Civis fejjel Uzunihoz fejeli a labdát, aki egy okos lövéssel a kapu jobb alsó sarkába talál (1-0). A gól után a vendég Honvéd csapata megtáltosodott, lehet a kapott gól erőt adott számukra, sorra alakítottak ki helyzeteket, amiből Zsótér Dónát nagyban kivette a részét. Ezeket a rohamokat hárítani tudta a Ferencvárosi alakulat, és Dibusz a kapuban remekelt. A találkozó hosszabbításában még adódott egy nagy lehetőség a vendég csapatnak a gólszerzésre. A beívelt labdát  Batik fejelte kapura, ami a  kapufán csattant. Ezt követően a játékvezető lefújta a találkozót, a bajnok Ferencváros magabiztosan vezeti a hazai bajnokságot, a Honvéd harcos játéka nem hozott pontot a csapatnak és Horváth Ferenc bemutatkozása, így egy vereséggel kezdődött.

CIKK/SZAMY

 

Ferencváros–Budapest Honvéd 1–0 (0–0)

Groupama Aréna, zárt kapus, v.: Farkas Á.

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Botka (Mmaee, 79.), Civic – Haratin, Laidouni – Isael (Sigér, 71.), Nguen (Mak, 79.), Uzuni (Baturina, 88.) – Boli (Zubkov, 71.)
Honvéd: Tujvel – Mezgrani, Batik, Lovric, Tamás K. – Hidi, Nagy G. (Szendrei, 69.) – Bőle (Nagy D., 77.), Gazdag, Zsótér (Kesztyűs, 88.) – Traoré (Gale, a szünetben)

gólszerző: Uzuni (56.)
sárga lap: Laidouni (3.), Lovrencsics (21.), ill. Zsótér (31.), Gazdag (45.), Batik (90.)

-„Nagyon megvagyok elégedve a játékosok teljesítményével , de nagyon nehéz játszani, egy olyan csapat ellen játszani akik egy ilyen kompakt védekezéssel állnak fel. Úgy gondolom Dénesnek a második félidőben nagyon sokat kellett védenie a Honvéd kihasználta a kontratámadásokat. Úgy gondolom fontos három pontot tudtunk ma itthon tartani”.– mondta Sergei Rebros, az Ferencváros TC vezetőedzője.

 

Fotó/SZAMY

 

-„Mi részünkről két ellentétes félidő volt . Az első az nem sikerült olyan jól, a második viszont nagyon jól sikerült, voltak helyzeteink s a végén egy kapufánk. Az utolsó pillanatig küzdöttünk.  Az hogy a Ferencvárost megverd ahhoz három dolog kell, az egyik a Fradinak nagyon rossz napja legyen ,a másik, hogy neked nagyon jó legyen és a harmadik legyen szerencséd.”– nyilatkozta Horváth Ferenc, a Budapest Honvéd vezetőedzője.

Fotó/SZAMY

KÉPGALÉRIA:

 

OTP BANK LIGA 22. FORDULÓ

További eredmények:

2021 02.19 , péntek:

MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC 0–0
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Berke

Academy Media beszámoló!

2021 02.20, szombat:

ZTE FC–Újpest FC 3–0 (1–0)
Zalaegerszeg, zárt kapus, v.: Vad II
gólszerzők: Favorov (34., 11-esből), Szánthó (61.), Koszta (78.)

MOL Fehérvár FC–Diósgyőri VTK 1–3 (1–0)
MOL Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött v.: Erdős
gólszerző: Stopira (9.), illetve Grozav (60., 61., 89.)

Ferencváros–Budapest Honvéd 1–0 (0–0)

gólszerző: Uzuni (56.), Groupama Aréna, zárt kapus, v.: Farkas Á.

2021 02.21, vasárnap:

14:30 Budafoki MTE – Puskás Akadémia

17:00 Paksi FC – Kisvárda Master Good

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App