-A DVTK csak szemlélni tudta, a Honvéd öt gólját!

 

OTP BANK LIGA, 15. FORDULÓ:

 

A mérkőzést a vendég DVTK csapata kezdte és akkor még nem is sejthették mekkora zakóba szaladnak bele a mérkőzésen.  Pisont István a Honvéd vezetőedzője jelezte a csapata, nem feltartott kézzel lép pályára, a DVTK ellen. Felkészültek és harcolni fognak, a három pontért. Ez a mérkőzés első részében is meg is mutatkozott. A visszatérő Gazdag Dániel  a mérkőzés előtt már úgy fogadkozott, hogy az ő játéka fontos és meghatározó lehet erre a mérkőzésre. Ezt a mérkőzés alatt megmutatkozott, a válogatott játékos  a 24. percben megszerezte a Honvéd első gólját. Gazdag a második gólban is nagy szerepet vállalt,  gólpasszt adott Zsótérnak, aki nem hibázott és a bal alsóba lőtt, 2-o-ra vezet a hazai csapat. A Honvéd  a második gólnál visszavett az iramából vagy, csak elbízta magát a két gól előnnyel. A  mérkőzés előtt Pisont felhívta a figyelmet a csapatnak, hogy végig koncentrálniuk, kell mivel ilyen hibából, már kaptak gólokat. Ezt a DVTK  kihasználta és  a második félidő 6. percében Grozov révén betalált a Tujvel hálójába. Ez fejkoppintásként érhette  a Honvéd játékosait, vagy eszükbe jutott, hogy Pisont István kint marasztalja őket a mérkőzés után egy kis gyalog galoppra, amit valljunk be, ebben az időben, nem pont lélekmelengető érzés. A Honvéd fejben összeszedte magát, egy szöglet után, Szendrei fejelt a hálóba és visszaállította a kétgólos előnyt. Majd  Gazdag Dani újabb villanása következett, aki szerintem a mai mérkőzésen nyújtott kimagasló teljesítménye jó jelnek mutatkozik, hogy a Honvéd visszatérjen a bajnokságba. A 71. percben ismét betalált az ellenfél hálójába, majd csapattársa Lovric is a 75. percben és ezzel az 5-1-es eredménnyel zárult a találkozó. A DVTK maradt az utolsó helyen és nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek, ha szombaton hazai pályán a ZTE ellen nem szereznek pontot, pontokat.

CIKK/SZAMY

 

Budapest Honvéd FC-Diósgyőri VTK 5-1 (2-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, zártkapus mérkőzés, vezette: Pintér Cs.
Gólszerzők: Gazdag (24., 71.), Zsótér (30.), Szendrei (63.), Lovric (75.), illetve Grozav (51.)

Budapest Honvéd: Tujvel – Batik, Baráth, Lovric, Tamás (Aliji, 81.) – Hidi (László, 86.) – Mezgrani, Szendrei (Kocsis, 81.), Zsótér (Bocskay, 72.) – Gazdag, Balogh N. (Traore, 81.)

Diósgyőr: Antal –  Vági (Sesztakov, a szünetben), Szűcs K., Karan, Hegedűs, Memolla – Max (Iszlai, a szünetben), Drazic (Korbély, 83.), Márkvárt, Grozav (Rui Pedro, 78.) – Ivanovski (Makrai, 78.)

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App