Mint arról már beszámoltam, az Országgyűlés elfogadta a jövőévi költségvetést.  

 

  • A költségvetési szavazást követően, több képviselő már megkezdte nyári szabadságát, de páran, mint   Jakab Péter ( független), országgyűlési képviselő még egy nyári szünet előtti felszólalást tartott.

Fotó/ Szokodi László ( Jakab Péter ( független), országgyűlési képviselő )

Valószínű, hogy Jakab Péter kellemes nyári szünetet akart kívánni Orbán Viktornak, nem így sült el!

„Maradok a Nép Pártján ! Így kezdte a független képviselő a monológját.

Az a helyzet, hogy önöknek van elszámolni valójuk! Nem felém félreértés ne essen, hanem a NÉP felé.

Mert, hogy önök azért a választások előtt mégiscsak ígértek valamit, emlékeznek még?

Azt ígérték, hogy ha folytatják a kormányzást, itt nem nem lesz megszorítás, lesz pénz mindenre, ezt ígérték, ezt ígérték”.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE! 

 

Képviselőtársak, Önök hazudtak!

Önök átverték saját népüket.

Itt pénz nincs, megszorítás van! Rezsicsökkentésből brutális gázáremelés lett. Élelmiszer drágulásban a világon, mi vagyunk a 10.-ek. Az infláció nagyobb nálunk, mint a háború sújtotta Ukrajnában. A megtakarításokat megadóztatják a benzin adóját emelik. A fizetés a nyugdíj kevesebbet ér ma mint egy évvel ezelőtt.

Tudják, hogy hívják ezt egyszóval?

Úgy, hogy megszorítás!

Úgy, hogy Önök is értsék Magyarország nem előre megy, hanem hátra.

Képviselőtársak!

Ha most önökben lenne, egy  csöppnyi gerinc, csöppnyi becsület, akkor kiállnának a nép elé és bocsánatot kérnének és megadnák az embereknek azt a lehetőséget, hogy új választáson döntsék el , maradjon a Fidesz, maradjon a megszorítás, vagy jöjjön végre egy szakértői kormány, amelyik hazahozza az uniós pénzeket és elkezdi a valódi válságkezelést. Mert egészen eddig az országot, egy „tolvaj”, vezeti addig ide uniós pénz nem fog jönni.

Ezt önök is tudják, én is tudom , minannyian tudjuk.

Tehát képviselőtársak, önöknek elment az esze.

Tolvajra itt senkinek nem fog közpénzt bízni, még egyszer  mondom mindannyian tudjuk , csak ez önöket ez nem érdekli. Nyilván azért nem érdekli , mert úgy vannak vele , hogy tökmindegy , hogy Brüsszelből jön a pénz , vagy Mari néni pénztárcájából, az a lényeg , hogy a nap végén ez a pénz önök zsebében kössön ki. Ha Brüsszel nem ad pénzt, elveszik magyaroktól. Minél drágább az élet , annál többet többet vesz el, hogy építhessék a stadionokat, meg a kis vonatot, a hatvanpusztai birtok, a miniszterelnök úr mehessen katonai repülőgépen , rokonlátogatásra.

Hozzám közben meg folyamatosan jönnek a népek, hogyha legközelebb találkozol ezzel a „Viktor gyerekkel „, kérdezd már meg tőle, de komolyan , azt a sok-sok pénzt, amit 13 év alatt elvett tőlünk, azt a sírba is magával viszi.

Kérdezd már meg tőle, nem lopott még eleget, nincs még mindig elég pénze.

Egy országot lopott magának. Ez a hatalomról szól. Őfelsége azt akarja, hogy az egész világ ismerje meg az ő nevét, és az a helyzet , hogy lassan ismeri is. Orbán Viktor szó szerint belebolondult a hatalomba.

 

A teljes cikk, csak HÍRLEVÉLRE feliratkozók részére érhető el!

 

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App