OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

 

„Pintér Attila imája”, avagy a Mezőkövesd bent maradt az NB I.-ben!

 

Budapest Honvéd-Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Batik (52.), Balogh N. (89.), illetve Cseri (16.), Jurina (83.)
Budapest Honvéd: Tujvel – Mezgrani, Batik, Lovric, Aliji (Traore, 87.) – Kamber – Nagy D., Gazdag, Hidi (Kesztyűs, 68.), Bőle (László, 81.) – Eppel (Balogh N., 68.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas D., Szeles, Katanec, Vajda – Nagy D., Martic (Karnyicki, 58.), Cseri (Chrien, 58.), Besirovic (Vojtus, 74.) – Vutov (Rui Pedro, 58.), Jurina

Fotó/Szokodi L.

VEZETŐEDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:

Fotó/Szokodi L.

Horváth Ferenc: „Jól játszottunk, mi irányítottuk az egész mérkőzést, ennek ellenére kétszer is hátrányba kerültünk. Mindenki beleadott mindent a mai meccsen, ha az előző két találkozón is így játszottunk volna, akkor most nem így állnánk. Ugyanakkor ez a teljesítmény biztató a hátralévő két fordulóra nézve, ha így fogunk játszani, akkor biztos vagyok benne, hogy megszerezzük a bennmaradáshoz szükséges pontokat.”

Fotó/Szokodi L.

Pintér Attila: „Amit ideérkezésünkkor vállaltunk, azt teljesítettük, 8 ponttal vettük át a csapatot és elértünk oda, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt kivívtuk a bennmaradást. Büszke vagyok a csapatra, hogy sikerült elérni a célunkat. Óriási erőfeszítéseket tesz az első osztályú tagságért ez a város, a klub és Tállai András elnök úr. Büszke vagyok a szurkolótáborunkra is, akiktől nagyon sok szeretet kapunk. A mérkőzésről elmondhatom, hogy nagyon feszített volt, hiszen ellenfelünknek is nagyon kellettek a pontok. Igazi férfias harc volt, ahol úgy gondolom, hogy túlzottan sok sárga lapot osztott ki a játékvezető. Nagyon jó és egységes csapatnak tartom a Honvédot, nagyon szurkolok nekik és Horváth Ferinek is, hogy elérjék a céljukat és bennmaradjanak az élvonalban.”

OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

2021 04.24

14:45 PUSKÁS AKADÉMIA – ZTE FC  1-4

17:00 KISVÁRDA MASTER GOOD – DVTK  0-1

19:30 ÚJPEST FC – MTK BUDAPEST  1-3

2021 04.25 VASÁRNAP:

14:30 BUDAFOKI MTE – PAKSI FC 2-9

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC  1-2

19:30 BUDAPEST HONVÉD – MEZŐKÖVESD ZSÓRY 2-2

OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App