OTP Bank Liga 7.,forduló:

 

  • Folytatódik az OTP Bank Liga sorozat és nem is akármilyen párosítással kezdődik a 7., forduló. Az Academy Media a szombat esti megyei derbiről élőben készítek, beszámolót a találkozóról. A fehérváriak a hét közben játszották le  a 2., fordulóban elhalasztott Ferencváros elleni mérkőzést, amit 1-0-ra a Fradi nyert. Szabics Imre csapatából nem tudni, mennyit vett ki ez a mérkőzés és azt is tudjuk, hogy sok hiányzóval nem tud rendelkezni a vezetőedző.  A Ferencváros ellen így is azt mondhatom, hogy helyt állt a csapat, leszámítva az utolsó tíz percet amikor látszott fáradtabb lett a csapat és ez idő alatt szerezte meg a Ferencváros a győztes gólt. A fehérvári játékosokon, látszott a küzdeni akarás és például, Dárdai Pali „ficak felé kanyarodó lövése” és szép lett volna, ha nincs résen Dibusz Dénes, aki kiöklözte a labdát. Én azt gondolom, hogy egy motivált MOL Fehérvár csapat fog pályára lépni holnap a Puskás Akadémia ellen és bízok benne hogy, egy iramos szórakoztató futballt láthassunk. 

A Paks elleni mérkőzés hajrájában meglehetősen szigorúan megítélt piros lapja miatt hárommeccses eltiltást kapó Joao Nunes a Vidi otthonában már pályára léphet. A szerda délelőtti edzés után készített interjúban portugál belső védőnk elmondta: örül, hogy a kupameccsen már lehetőséget kapott, így nem „hideg lábbal” kell lejátszania a megyei derbit.

Joao Nunes: 

Fotó/Szokodi L.

-„Tudjuk, hogy a Vidi nehéz ellenfél, az elmúlt szezon utolsó pillanatig harcoltunk ellenük, a második helyért. Mindig keményen meg kell küzdeni ellenük, általában szoros meccseket játszunk egymással, nagy ellánnal dolhozunk azon, hogy felkészüljünk a mérkőzésre és persze nagyon tiszteljük a riválist. Minden meccsen elszántnak kell lennünk nem csak a Vidi, vagy a Fradi ellen az eredmények persze, nem mindíg a mi szájízünk szerint alakul, de a motivációnak, minden egyes meccsen jelen kell lennie”., mondta a Puskás Akadémia, hátvéd játékosa.

Forrás: www.pfla.hu

09.24 MOL Fehérvár – Puskás Akadémia 19:30 Academy Media ÉLŐ

Borítókép/ Szokodi L.

2021 09.24

OTP Bank Liga 7., forduló párosítása:

09.24 PÉNTEK

ZTE FC – PAKSI FC

09.25 SZOMBAT:

17:00 MTK BUDAPEST – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

19:30 MOL FEHÉRVÁR FC – PUSKÁS AKADÉMIA FC

09:26:

KISVÁRDA MASTER GOOD –  DVSC

FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App