OTP BANK LIG 28., FORDULÓ

  • A bajnoki forduló nyitómérkőzésén a Kisvárda, Mezőkövesden szerzett egy góljával a győzelem mellett, három pontot is megszerezte, a tabellán pontszámban már beérte A Mezőkövesdet és mögötte a 7. helyen várja a folytatást. A szombati forduló első mérkőzéséről az Academy Media is beszámolt link itt: MTK.

A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, ami valljuk be, egyik csapatnak sem jelentett  nagy előrelépést a céljaik eléréséhez. A Budafok maradt a kieső zónában és a következő öt mérkőzés közül, minimum két győzelem mellett, döntetlenre is szüksége lesz a csapatnak, ha nem szeretnének kiesni az elit ligából. Az MTK számára a tavaszi szezon otthoni mérkőzései sok pontot nem hoztak, és a mostani döntetlennel az 5. helyre csúsztak vissza, de a csapat még a kupában is érdekelt és a héten, ha nyernek a MOL Fehérvár ellen, akkor bejutnak a döntőbe.

Az Újpest Székesfehérvárra látogatott, a MOL Fehérvár csapatához. Az bajnoki szezonban eddig nagyarányú székesfehérvári győzelem volt, ami a mostani találkozón sem változott. A MOL Fehérvár csapatának vezetői gárdája, átalakult új stáb vette át az irányítást, Szabics Imre, vezetőedző mellett Juhász Roland, és Torgheller Sándor is segíti a csapatot. A mérkőzésről készített beszámoló itt: MOL Fehérvár-Újpest

A találkozón  két gólt szerző Ivan Petrjak  lett forduló legjobbja az Academy Media által, (8.2), míg Nikolic N., (8.0), a második holtversenyben,  Hahn Jánossal, 8.0,(PAKS FC).

A MOL Fehérvár győztes mérkőzésével, Szabics Imre lett a forduló legjobb minősítést kapott edzője,( 8.4).

A szombat esti főmérkőzés, a Ferencváros-Puskás Akadémia mérkőzés 1-1-re végződött és ez azt is jelenti, hogy még nem lehet kijelenteni, hogy a Ferencváros az idei év bajnoka, de nagyon közel áll ahhoz, hogy a következő mérkőzésen, ha győz, akkor már az őt követő Puskás Akadémia sem tudja pontszámban befogni.

Vasárnap két mérkőzést rendeztek a DVTK hazai pályán fogadta a Paks csapatát. A hazai pálya nem hozott most szerencsét az utolsó helyen álló diósgyőri csapat számára. A Paks négy gólt rúgott és ebből Hahn János kettőt, egyet büntetőből és ezzel az Academy Media bajnoki fordulójában a 2. helyen végzett 8.0. A DVTK-nak ha valami csuda nem történik a csapat háza táján csak akkor tud bent maradni jövőre is.

  • A bajnoki forduló utolsó mérkőzése a Honvéd idegenben 1-0-ra tudta legyőzni a ZTE csapatát. Mind a két csapat számára rezeg a léc leginkább a ZTE számára hiszen őket már csak a két kiesőjelölt csapat követ. A Honvéd egy nagy levegőt vehet, de a következő bajnoki fordulóban a bronzéremért küzdő MOL Fehérvár csapatát fogadja majd, hazai pályán.

 

ACADEMY MEDIA

OTP BANK LIGA 28., FORDULÓ LEGJOBBJAI:

A forduló legjobb játékosai:

I. Ivan Petrjak                                   ( 8.2)

II. Nikolic Nemanja      ( MOL Fehérvár)                                 (8.0)

II. Hahn János ( Paksi FC )                                                          (8.0)

A forduló edzője:

Szabics Imre ( MOL Fehérvár)                                                     (8.4)

A forduló mérkőzése:

MOL Fehérvár – Újpest FC 4-0                                                   ( 7.9)

A forduló legszebb gólja:

Ivan Petrjak    ( MOL Fehérvár) , az  Újpest elleni mérkőzésen szerzett első gólja. ( 8.6)

Fotó/Szokodi L.

OTP BANK LIGA 28., FORDULÓ

2021 04.09 PÉNTEK:

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY – KISVÁRDA MASTER GOOD 0-1

2021 04.10 SZOMBAT:

14:45 MTK BUDAPEST – BUDAFOKI MTE 0:0

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – ÚJPEST FC 4:0

19.30 FERENCVÁROSI TC – PUSKÁS AKADÉMIA 1-1

 

2021 04.11 VASÁRNAP:

14:30 DVTK – PAKSI FC 1-4

17:00 ZTE FC – BUDAPEST HONVÉD 0-1

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App