FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA , „A”-CSOPORT , 13., FORDULÓ

Fotó/ Szokodi László (OTP Bank-Pick Szeged két játékosa.)

 

  • Mint arról már beszámoltam a férfi EHFCL Bajnokok Ligája „A”- csoportjában szereplő  Pick Szeged hazai pályán egy gólos ( 27- 28), vereséget szenvedett a német THW Kiel ellen.

♦A BL-csoportkör csütörtöki fordulójában, a szintén „A”-csoportban szereplő  norvég Kolstad HB 31-23-ra kikapott a lengyel Industria Kielce otthonában, ezzel eldőlt, hogy a Szeged biztosan továbbjut a rájátszás első fordulójába. Kárpáti Krisztián legénysége a BL -csoportkör „A”-csoportjában, eddigi mérlege:

6 győzelem,

1 döntetlen, 

6 vereség .

♦Mivel a Szeged és a norvég Kolstad csapat között négy pontos különbség van, így a jövőheti 14., BL-csoportkör utolsó fordulójában, amikor is a szegediek a PSG otthonában lépnek pályára, annak a mérkőzésnek a tétje a Tisza-parti alakulatnak, hogy a harmadik, a negyedik, az ötödik vagy a hatodik helyen jut tovább.

Cikk/ Szokodi László

OTP Bank – Pick Szeged  –  THW Kiel  27 – 28 ( 14  – 16  )

Szeged, Pick Aréna , 6561 néző, V.: Mirza Kurtagic , Mattias Wetterwik ( svédek )

Pick Szeged: Mikler – Bombac 3, Garciandia 4, Kalaras, Bánhidi 2, Frimmel 3, Bodó. Csere: Sostaric 8/2, Martins 3, Szita, Gaber, Mackovsek, Jelinic 4.

Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
THW Kiel: Bellachene – Ekberg 4/1, Reinkind, Skipagøtu 5, Pekeler 1, Johansson 8, Dahmke 4. Csere: Mrkva (kapus), Wiencek 2, Duvnjak, Øverby 1, Weinhold 1, M. Landin 1, Bilyk 1.

Vezetőedző: Filip Jícha.

Fotó/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Paris Saint -Germain Handball –    –  OTP Bank – Pick Szeged 

03. 06 Szerda, Párizs , Pierre de Coubertin Stadion

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App