FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA , „A”-CSOPORT , 13., FORDULÓ

  • A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 13., fordulójában a 4 x BL-győztes THW Kiel ( német ) , csapatát fogadja a Pick Arénában a Pick Szeged csapata. A német csapat a csoport első helyén várja a szegediek elleni meccset, míg a Tisza-parti alakulat az 5., helyen. Az előző BL-fordulóban  a szegediek az Aalborg ( dán), ellen szenvedtek vereséget.  Fájó vereség, mivel jól kezdte a találkozót Kárpáti Krisztián csapata és úgy tűnt, hogy betudja gyűjteni a két pontot a csapat, de a második félidőben sokat hibázó   szegediek számára  a végére fájó vereség mellett,  a   megszerezhető két pont is elcsúszott.
  • A  Tisza-parti alakulat szerezte meg a találkozó első gólját, amire  egyből jött is a német csapat válasza, majd megint szegedi találat, 2-1. Sostaric büntetőből szerzett góljával kétgólos szegedi előny a  12′ perc vége előtt. Sokáig nem tartott jött a Kiel válasz, majd ki is egyenlített a négyszeres BL-győztes német csapat 6-6, majd el is húztak három gólra is 6-9. Ekkor az első félidő felénél, Kárpáti Krisztián kért időt, bizonyára egy laza fejmosást tartott, mert ezt követően folyamatosan zárkózott fel a Szeged és a három gólos hátrányból egyet le tudott faragni, és 14-16-os német előnnyel zárult az első félidő. 

 

A cikk, folyamatosan frissül.

OTP Bank – Pick Szeged  –  THW Kiel  27 – 28 ( 14  – 16  )

Szeged, Pick Aréna , 6561 néző, V.: Mirza Kurtagic , Mattias Wetterwik ( svédek )

Pick Szeged: Mikler – Bombac 3, Garciandia 4, Kalaras, Bánhidi 2, Frimmel 3, Bodó. Csere: Sostaric 8/2, Martins 3, Szita, Gaber, Mackovsek, Jelinic 4.

Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
THW Kiel: Bellachene – Ekberg 4/1, Reinkind, Skipagøtu 5, Pekeler 1, Johansson 8, Dahmke 4. Csere: Mrkva (kapus), Wiencek 2, Duvnjak, Øverby 1, Weinhold 1, M. Landin 1, Bilyk 1.

Vezetőedző: Filip Jícha.

Fotó/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App