-Szegedi VE játékos is szerepel a válogatott összetartás keretében.

 

Märcz Tamás szövetségi kapitány hétfőn jelentette be azok névsorát, akik részt vehetnek a magyar válogatott  dec.17-21-ig összetartáson. A Szegedi VE játékosa Sánta Dániel is meghívót kapott, a kapitánytól, Dani a dec.17-18-i  összetartáson vesz részt. Az összetartást a kapitány két részben tartja meg. Folytatás a szövetség honlapján található.

Gratulálunk Daninak.

 

– Hogyan kell értelmezni a két külön névsort?

Fotó/SZAMY: Märcz Tamás,( fekete pulcsiban, vízilabda mérkőzésen, archív)

– A munkánk kezdetének napján a Ferencváros még az utolsó mérkőzését játssza a BL-főtábla budapesti tornáján, ráadásul egymásután három komoly tétmeccsük lesz a Fradi válogatottjainak, akik ezért még pihenőt is kapnak tőlem a torna másnapjára.

Ezért az összetartás első két napját kicsit arra is felhasználom, hogy valamennyire nyissak a kereten, vannak olyan meghívottak, akik még soha nem vettek részt válogatott-edzésen – Baksa Benedek és Sánta Dániel -, de Burián Gergő is csak egy olyan alkalommal volt velünk, amikor nagyon bő keret dolgozott, szinte B-válogatott. Ez most más lesz az ő számára is.- mondta, Märcz Tamás

 

 

December 17-18.:

Bisztritsányi Dávid (UVSE), Lévai Márton (OSC), Nagy Viktor (Szolnok) – kapusok,
Angyal Dániel (Szolnok), Baksa Benedek (Eger), Bátori Bence (Vasas), Burián Gergely (OSC), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (BVSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Kovács Gergő (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Nagy Ádám (Szolnok), Pásztor Mátyás (BVSC), Sánta Dániel (Szeged), Várnai Kristóf (OSC) – mezőnyjátékosok.

December 19-21.:

Kardos Gergely (Doua, francia), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) – kapusok,
Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Szolnok), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Vámos Márton (FTC) – mezőnyjátékosok.

Extra meghívottak:

Konarik Ákos (Szolnok), Vigvári Vendel (FTC)

Forrás: www.vlv.hu

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App