– Kikapott, a Szeged a bajnok Ferencváros otthonában.

 

  • A vízilabda OB I. 2. fordulójában, már a szegedi vízilabda csapata is beugorhatott a medencébe és lejátszhatta első mérkőzését idegenben, az  ellenfél  a tavalyi  bajnok Ferencváros csapata . A szegedi csapat első mérkőzése az OSC ellen lett volna, de az OSC jelezte koronavírus jelei mutatkoztak a csapatnál így ez a találkozó elmaradt. Utóbb kiderült 10 játékosnál lett pozitív a teszt. 

 

FTC-TELEKOM–SZEGEDI VE 16–6 (3–1, 3–1, 4–3, 6–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, 2. forduló, Népliget, 100 néző. Vezette: Kenéz, Tóth I.
Ferencváros: Gárdonyi – Fundulisz 2, Jansik Sz. 4, Jaksics 2, Német T., Sedlmayer 1, Vámos 2Csere: Constantin-Bicari 1, Pohl, Mezei 1, Fekete G. 2, Nyíri B. 1, Szabó II Bence. Edző: Varga Zsolt
Szegedi VE: Katona B. – Börcsök, Tóth Gy. 2, Palotás, Baj, Kürti 1, Horváth Zs. 1. Csere: Sánta 2, Antal Cs., Farkas K., Lakatos, Berkó, Mekkel. Edző: Szabó Zoltán
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 7/2
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. 2/1
Kipontozódott: Mekkel (22. p.)
Edzői értékelések:

Varga Zsolt: – Nagyjából azt kaptam, amire számítottam, próbáltunk egyszerűen játszani, de a mérkőzés elején több passzunk és lövésünk is pontatlan volt. Meglátjuk, tudunk-e a bajnokságban folyamatosan játszani, és ha nem, ahhoz hogyan tudunk alkalmazkodni. – mondta, a Ferencváros vezetőedzője.

 

Szabó Zoltán, Szeged VE vezetőedzője: – Elismerésem a Ferencvárosnak, egyértelműen erősebb csapat nálunk. A tizenhat kapott gól ellenére csapatom védekezésben jó teljesítményt nyújtott, támadásban viszont nem találtunk ellenszert a Fradi szoros emberfogására. Tanulni és gyakorolni jöttünk erre a mérkőzésre, amely ezt a célt jól szolgálta.

Forrás: www.vlv.hu

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App