UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.  

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

– Több mint százezren látogattak ki az idei Szegedi Borfesztiválra.

 

  • Mint arról, már beszámoltam, az idei Szegedi Borfesztiválra , már  a megnyitó előtt, minden kiárusító hely elkelt. Mint minden évben az időjárás nagyon meghatározó tényező, hogy mennyien látogatnak ki a borfesztiválra. Idén elmondható, hogy szinte minden nap „kegyes” volt, az időjárás a kilátogatókhoz. Így zárásként elmondható, hogy több, mint százezres látogatottsága volt az idei Szegedi Borfesztiválnak és programjainak. A Hídivásár, ami a fesztivál második hétvégéjén kerül minden évben megrendezésre és ilyenkor a szegedi Belváros Híd lezárásra kerül , ahol árúsok lepik el a hidat portékájukat kínálva a kilátogatóknak. Idén is zsúfolásig megtelt a híd és „nyitáskor”, már több százan sétáltak le és fel nézelődve a számos egyedi  portékát, de sokan vásároltak is.
Fotó/ Szokodi László ( Szeged Borfesztivál és Hídivásár 2024 )

 

A Hídivásár mellett az Oskola utcában a hazai katonai, rendészeti , nyugdíjas , fogyatékossággal foglalkozó szervezetek is egymás mellett felállított pavilonokban mutatták be programjaikat. A rendészeti pavilonnál a kadétok fegyvereket bemutató mellett , az iskolai rendszerről is beszéltek.

Fotó/ Szokodi László ( Szeged Borfesztivál és Hídivásár 2024 )

 

  • Az országos nyugdíjas szervezet,   Szeged – Csanád Vármegye alelnöke  Szalai Antal mesélt a szervezetük felépítéséről, és   milyen programok várják a hozzájuk csatlakozó időseket és fiatalokat.

A borfesztivál vasárnapi zárónapján, a Magna Cum Laude zenekar adott koncertet a Dóm Téren , ahol a koncert kezdésére a téren, már egy gombostűt sem lehetett leejteni.

 

Fotó/ Szokodi László ( Mező Misi , Magna Cum Laude együttes tagja).
  • Mező Misi a zenekar énekese a koncert közben „leugrott”,  a közönség közé  együtt énekelni, majd egy hangos felkiáltás közepette vette észre a nézők közt , rég nemlátott osztálytársát.
  • A Magna Cum Laude zenekarral idén a SZÍN-en is találkozhatunk, ahol bizonyára Misi volt osztálytársa is felbukkan.

jegyek

 

CSÜTÖRTÖKÖN INDUL A DEJA VU FESZTIVÁL!

Június 6-án délután 5 órától végre hivatalosan is elindul a nyár Szegeden, az ország legnagyobb időutazásával, a DEJA VU FESZTIVÁL-al, ahol három napon át újra egymásnak adják majd a színpadokat a 90-es és 2000-es évek hazai és külföldi legendái és csendülnek majd fel a korszak meghatározó slágerei, hogy újra mindenki 18-nak érezhesse magát!

A szervezők azt ígérik, minden eddiginél látványosabb és nagyszabásúbb show-val készülnek a 3 napos időutazásra, ezt az is bizonyítja, hogy az idei fesztiválon soha eddig nem látott sztárparádé várható, összesen tizenkettő világsztár érkezik a napfény városába az Újszegedi Partfürdőre.

Itt lesz az idén  50. születésnapját ünneplő MELANIE C a SPICE GIRLS-ből, jön a 90-es évek holland techno duója a 2 UNLIMITED, a slágergyáros zenekar, az ACE OF BASE frontembere JENNY BERGGREN, az ALCAZAR csapata, a moldáv trió, akik 20 év után a DEJA VU-n lépnek újra színpadra, az O-ZONE, a svéd county-dance banda a REDNEX, a gyönyörű szőke ciklon CASCADA, a ’Welcome to St. Tropez’-el híressé váló DJ ANTOINE, a srác aki a 90-es években csak arra próbált rájönni, hogy mi a szerelem, HADDAWAY, de a 2000-es évek elején az ’Around the world’ című slágerükkel nagyot gurító ATC csapata is fellép majd, illetve a szervezők utolsó meglepetésként bejelentették, hogy a már eddig is tudható román sztár dj EDWARD MAYA mellé érkezik a csodálatos hangú VIKA JIGULINA, valamint visszatér a DEJA VU közönség kedvence, BASSHUNTER is!

A magyar felhozatal olyan máig is meghatározó előadókból áll, mint DOBRÁDY ÁKOS és INTI duója, azaz a TNT, de érkezik a ’Túl szexi lány’ Zoltán Erika, a Fekete Vonat egykori tagja LL Junior, a ’Balatoni láz’ és a ’Tanga’ című dalokkal taroló 4F Club, a szegedi születésű DJ DOMINIQUE, az idén 20-ik fennállásukat ünneplő PEAT JR & FERNANDO feat. SHEELA, NÁKSI ATTILA, akivel az éjjel soha nem érhet véget és persze mindenki Karesza, DJ STERBINSZKY is.

A buli éjszaka sem áll meg, két helyszínen is lehet majd veretni az igazi klasszikusokra, többek között Bárány Attilával, Erős és Spigiboy-al, DJ Szatmárival, Rakonczai Imrével, DJ Bigiboy-al, Nacsa Norbival, DJ Tokával, MolnárBé-vel, Gangoval, Gabriel B-vel és a MILLENNIUM KIDS-el!

A 3 napos fesztivált idén is egy őrületes END SHOW zárja majd szombat este, ahol táncosok, speciális effektek és tűzijáték koronázza meg a 3 napon át tartó időutazást.

Ahogy tavaly is, úgy idén is külön VIP terület és az ebből nyíló VIP Terasz várja a vendégeket, ahol egy külön a VIP vendégek számára kialakított VIP lounge is található, ahol megpihenhetnek a látogatók két koncert között!

A fesztivál idén is készpénzmentes. A bejáratnál azok, akik a helyszínen vennének belépőt, még tudnak készpénzzel fizetni, bent a fesztiválon viszont már csak bankkártyával, vagy a feltöltőpontoknál kiváltott feltöltőkártyákkal tudnak majd fizetni.

Idén is vadiúj design-al kerül forgalomba a DEJA VU pohár, melyet a szegedi Sved Angelina grafikusművész tervezett.

Aki előzetesen megvette már a bérletét vagy VIP bérletkiegészítőjét, június 4-én és 5-én, kedden és szerdán déltől egészen este 8-ig beválthatja előzetesen karszalagra a helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn a volt Tisza Gyöngye felöli bejáratnál!

Tehát ezen a héten, azaz június 6-7-8. között, csütörtök-péntek-szombat vár a DEJA VU FESZTIVÁL Szegeden, az Újszegedi Partfürdőn, az ország legnagyobb időutazásával!

Forrás/ Deja Vu Fesztivál

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App