OTP BANK LIGA 17., FORDULÓ 

  • Az OTP Bank Liga , idei (17.), utolsó fordulójában  a Kecskemét ( 9.),  hazai pályán fogadja a DVSC ( 5.), csapatát. Az idei bajnoki szezonban, már összecsapott a két együttes, akkor a Nagyerdei Stadionban Loncar és Kusnyir góljával 2-0-ra tudta legyőzni a DVSC,  a kecskemétieket. Az idei szezonban mindössze hat győzelmet és két döntetlent szerző Kecskemét bizonyára javítani szeretne a statisztikáján a holnapi DVSC elleni mérkőzésen és győzelemmel zárni az idei szezont. A Széktói Stadionban ebben a bajnoki szezonban  16 pontot szerző kecskemétiek számára 

♦A két együttes jól ismeri egymást, már az NB II-es szereplésünk alkalmával a kupában is összefutottunk piros-fehérekkel. Akkor egy hosszabbításban aratott 2-1-es sikerrel meg tudtuk otthon lepni a DVSC-t, majd az NB I-be feljutva két döntetlen mellett egy győzelemnek örülhettünk.

♦Ebben a bajnokságban feléjük billen a mérleg nyelve, Debrecenben 2-0-ra kaptunk ki az idei első összecsapás alkalmával. Szabó Istvánnak nem volt könnyű dolga az utóbbi hetekben, hiszen összesen öt alapembert kellett nélkülöznie sérülés miatt (Nikitscher Tamás, Nagy Krisztián, Banó-Szabó Bence, Szalai Gábor, Szuhodovszki Soma), ráadásul az is biztos, hogy Vágó Levente sárga lapok miatt nem játszhat az évzárón.

♦Jó hír, hogy a Puskás Akadémia ellen Banó-Szabó Bence már legalább a kispadon ült, ám ő is csupán második hete dolgozik folyamatosan a csapattal. Egy dolog biztos, akik pályára lépnek, azok mindent ki fognak adni magukból, hogy szépen köszönjenek el az évtől és a szurkolóktól, akikre most is nagy szükség lesz.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – „Abban bízom a stábommal, hogy akik szeretik Kecskeméten a labdarúgást és a csapatot, azok most is ott lesznek mögöttünk a lelátón. A játékosokkal egyetemben az összes megmaradt tartalékunkat ki fogjuk vinni a pályára, ez a minimum, ami elvárható tőlünk az utolsó hazai meccsen, hiszen nagyon jólesik az a támogatás, amit folyamatosan kapunk.

– Ezt szeretnénk meghálálni, elsősorban tettekkel. –

 

A Debrecen egy nagyon jó csapat, határozott filozófiával, egy kitűnő edzővel. Túlzás nélkül mondhatom, hogy Srdjan Blagojevic újítóként érkezett meg a magyar bajnokságba, amit játszik a Debrecennel, az mindenki számára példaértékű. Mondom ezt a legnagyobb tisztelettel, mert a Debrecen fizikálisan és taktikailag is nagyon rendben volt legutóbb az MTK ellen is, balszerencsés vereséget szenvedtek. Remek meccseink voltak eddig rendre ellenük, már az NB II-ben a kupában elkezdődött ez, aztán tavaly is három emlékezetes találkozót vívtunk. Az idei első meccsen volt egy jó félidőnk, de a másodikban azonnal kihasználta a hibáinkat ellenfelünk. Hazai pályán természetesen szeretnénk pontot, pontokat itthon tartani, ennek kapcsán nagyon motiváltnak érzem a csapatomat. Bízom benne, hogy nem fogunk csalódást okozni. Kifogásokat most sem fogunk keresni, csak az lebeg a szemünk előtt, hogy az idei utolsó mérkőzés utána pozitív hangulatban köszönjünk el szurkolóinktól”. , nyilatkozta a szakvezető

Forrás/ Kecskeméti TE

Fotó/ Szokodi László

OTP BANK LIGA 17., FORDULÓ 

2023 12.16 SZOMBAT

12:30 FEHÉRVÁR FC – PAKSI FC 3 – 0

15:00 KISVÁRDA MASTER GOOD – ÚJPEST FC 4 – 0

17:30 DVTK – MTK BUDAPEST 3 – 3

2023 12.17 VASÁRNAP

13:30 KECSKEMÉTI TE – DVSC

16:00 FERENCVÁROSI TC – ZTE FC

18:00 PUSKÁS AKAMÉMIA FC – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App