Olyan játékosokat akarunk, akik szeretik a klubot, akik szeretnek küzdeni, akik szeretnek nyerni. És azt akarjuk, hogy ez a mentalitás elterjedjen az egész klubban.

  • A PSG vezetősége új irány vonalat célzott meg a 2022/2023-as esztendőre, amit a PSG elnöke Nasszer al-Khelaifi, a napokban jelentett be a média képviselői számára. Az új irányvonal egyik része, hogy a kispadon nem M.Pochettino fog ülni, hanem a helyére a Nizza edzőjét  Christophe Galtiert szeretnék látni a vezetőség, a tárgyalások még folynak. C. Galtierrel már találkoztunk itt a Szokodi Academy Media oldalon. Az idei Francia Kupa-döntőben a Nizza csapattal jutott be, de 1-0-ás vereséget szenvedtek a Nantes csapatától.

„A PSG álláspontja egyértelmű: azoknak a játékosoknak, akik nem vesznek részt a projektben, távozniuk kell”.

A PSG 2022-es „új projektje” ezért nagyon hasonlít a PSG 2016-os „új projektjére”, amely forradalmat hirdetett.

Amikor a Bajnokok Ligája-trófea megszerzéséről kérdezték az újságírók az elnököt, így válaszolt „Fölösleges azt mondani, hogy meg akarjuk nyerni – biztosítja a Gazzettának . Egy új, vad csapatot akarunk építeni, amely minden meccsen háborúzik. ….Előbb-utóbb meg fogjuk nyerni.

Forrás: L’équipe

Fotó/ Szokodi László

A játékos téren is elindult a mozgolódás a csapatnál , de a legnagyobb kérdés Neymar marad-e, a következő szezonba a csapatnál?

Neymar:

A brazil válogatott játékosnak, még hároméves szerződése van a klubbal, de a vezetőség a hírek szerint ha egy jó ajánlatot kapna, egyből megválna Neymar-tól . Az elnök így reagált Neymart illetően: „Azt mondhatom, hogy minden játékostól sokkal többet várunk, mint az előző szezonban. „ És pontosítja: ” A PSG álláspontja egyértelmű: azoknak a játékosoknak távozniuk kell, akik nem vesznek részt a projektben. Mindenesetre továbbra is hivatalban marad .

Forrás: L’équipe

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App