FRANCIA LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, LIGUE 1., 38., FORDULÓ,  ( UTOLSÓ BAJNOKI MÉRKŐZÉS)

 

„Egy éjszaka a Parc Des Princes Stadionban!….”

A francia labdarúgó-bajnokság, Ligue 1., 38., zárófordulójának mérkőzéseit szombaton rendezték. Meglepetés , vagy sem a PSG hazai pályán kapott ki a Clerment csapatától 3-2-re. Ez az eredmény nem változtatott a bajnokság végkimenetelében, hiszen a PSG már az utolsó fordulóban bebiztosította bajnoki címét. A mérkőzés előtt S.Ramos bejelentette, hogy a bajnokság végén távozik a klubtól, majd őt  követte, L.Messi , aki szintén a nyár végén távozik a  párizsi klubtól. A mérkőzésen több helyzete is volt, a argentin válogatott  világbajnok játékosnak. Az idei bajnoki szezon legtöbb gólpasszt (16-ot )L.Messi nevéhez írhatjuk.

Fotó/ Szokodi László

A „Kis Kedvenc”, K.Mbappé ezen a mérkőzésen sem maradt gól nélkül a PSG második gólját büntetőből szerezte , a bajnokságban a 29.-et.

Fotó/ Szokodi László

 

A bajnoki trófea mellett, a  gólkirályi címet is megszerezte, K.Mbappé..

Fotó/ Szokodi László

A PSG  története 11., francia bajnoki címét szerezte meg.

Fotó/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

@szokodiacademy

Így ünnepelte a PSG a 11., francia 🇫🇷bajnoki⚽️ címet. @TikTok #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #labdarúgás #psg #psgkylianmbappe #kylianmbappé #neymar #ligue1 #footbal #footballpredictions #footballtiktok #csakegyutt #foci #focihirek

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App