UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.  

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

Jegyek

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

– Parádés szereplőkkel, és „hangulattal”, jön a bajnoki döntő, második felvonása!

Mint arról, már beszámoltam, az OTP-Bank Pick Szeged csapata az első bajnoki döntőt elvesztette a Telekom Veszprém otthonában. A második bajnoki találkozót szerdán 18:00 játssza a két csapat a Pick Arénában. Ez lesz a Pick utolsó hazai meccse , amennyiben a szegedi alakulat holnap győzne , abban az esetben , akkor döntetlen lenne az állás a két csapat között , és a két győzelemig tartó , abban az esetben a bakonyiak otthonában dőlne el, hogy melyik csat lesz az idei bajnok. Viszont ha holnap a Telekom Veszprém csapat holnap a Pick Arénában győzne, amire valljuk be nagy esélye van, akkor 28. , Magyar Bajnoki címüket ünnepelhetnék. A mérkőzés élőben a Szokodi Academy Media oldalon.

Hasonló tartalmakért kövessetek be !

Csapj le az utolsó kedvezményes  Deja Vu jegyekre , bérletekre!

JEGYEK 

A holnapi bajnoki döntő második mérkőzésével kapcsolatosan itt olvashattok:

 

♦A 2023–2024-es idény utolsó szegedi meccse következik. A magyar bajnoki döntő második találkozója vár ránk szerda 18 órakor. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcban 1:0-ra vezet a Telekom Veszprém ellenünk.

A célunk nem is lehet más, mint az egyenlítés, és az, hogy pénteken este dőljön el, ki lesz a magyar bajnok. Ebben a szezonban még nem sikerült legyőznünk a nagy riválisunkat, így ezt a sorozatot szeretnénk megtörni.

♦Az biztos, hogy remek hangulatban kezdődik majd a meccs, hiszen a bemutatás előtt köszöntjük a 2014-ben EHF-kupát nyert csapatunkat. Ismét pályára lépnek a berlini hősök, akiknek a PICK Szeged utánpótlása áll majd díszsorfalat. Itt lesz velünk a csapatkapitány, Vadkerti Attila, Mikler Roland, Zubai Szabolcs, Ilyés Ferenc, Balogh Zsolt, Ancsin Gábor, Tatai Péter, Czina József, Jonas Källman, Hegedüs Márk, Gidai Máté, Marko Krivokapics, Porobic Haris, dr. Szabó István, Süli László, Mezei Richárd, Szögi Nándor. A jeles eseményre a CE Glass Industries jóvoltából csodaszép egyedi díjak készültek. Aki szeretné beszerezni a 10 éves jubileumra készült pólót, az a Szurkolói boltban meg tudja vásárolni.

A csapat tagjaival a szurkolóink 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt melletti területen találkozhatnak, ott kérhetnek tőlük aláírást és készíthetnek közös fotót.

A bemutatás után a közelmúltban elhunyt Barok Istvánra emlékezünk. Egykori játékosunk, kiváló utánpótlásedzőnk és volt sajtósunk 70 évesen hagyott itt bennünket.

♦Érdemes lesz időben érkezni, hiszen a Pick Szeged Zrt. ismét kitelepül az Aréna elé, lesz felvezető show rengeteg játékkal, illetve a szurkolóink 17 órakor a Golden presszó elől közösen jönnek a meccsre, ismét indul a szurkolói felvonulás. A félidőben ismét lesz „Nagy dobás” játék, illetve köszöntjük a magyar bajnok Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület tagjait, akik megvédték elsőségüket és természetesen velünk szurkolnak a találkozón.

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

♦Érzelmekkel teli lesz a finálé, hiszen több játékosunk számára is ez lesz utolsó szegedi fellépés. Dean Bombac – sérülés miatt nem játszhat -, Matej Gaber, Luka Stepancic, Szita Zoltán, Miguel Martins és Carlos Molina utoljára ölti magára a szegedi #kékek mezt.

♦A 2023–2024-es idényben eddig hatszor találkoztunk a Veszprémmel, és mind a hatszor a bakonyiak nyertek. Kiváló játékosok alkotják a keretüket, erről megbizonyosodhattunk a lejátszott meccseken. A szombat a pihenésről szólt, vasárnap délelőtt azonban már edzett a keret, hétfőn két foglalkozás szerepel a programunkban, kedden egyszer tréningezünk.

Forrás/ OTP-Bank Pick Szeged

A meccsre online ITT lehet belépőt vásárolni, a bajnoki döntőt az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép/ Szokodi Academy Media 

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03.06 között

jegyek

programok

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App