Egy hatalmas MTK-drukker család legkisebb, alig másfél éves gyermeke, Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A műtét után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. A család célja az, hogy a kisfiút a műtét után természetesen mielőbb hazavihessék, hogy ismerős környezetben gyógyulhasson. 

Patrik felépüléséhez, két Pick Szeged játékos is felajánlással csatlakozott, Mikler Roland, aki az Év kapusának, és Bánhidi Bence, aki az Év legjobb játékosának választott meg a, Magyar Kézilabda-szövetség.

Csapatunk, a MOL-PICK SZEGED egy nemes ügy mellé áll. Az MTK Labdarúgó Klub-gyűjtéséhez csatlakozunk. A fővárosi kék-fehérek egy alig másfél éves kisfiúnak, Batonai Patriknak szerveztek akciót. Patrik komoly szívműtét előtt áll. A beavatkozás után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. Klubunk egy dedikált Mikler Roland, Bánhidi Bence és Paris SG-mezt ajánl fel licitálásra. 50 ezerről indul a licit, a mezek a vatera.hu oldalon  találhatóak. Február 22-éig tart az akciónk, a három mezt a MOL-PICK SZEGED-Tatabánya bajnoki előtt adná át a két játékos. Bővebben:  www.pickhandball.hu

MOL-PICK SZEGED SAJTÓ

                                                                                                                                                                              FOTÓ: MOL-Pick Szeged

                                                                                                                                                                                    FOTÓ: www.mtkbudapest.hu

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App