A Szeged hazai pályán fogadta, az eddig második helyen álló Csákvár csapatát. A hazai csapat jól kezdett és Germán Tamás három gólja meghatározta a mérkőzés kimenetelét. A második félidőben, a vendég csapat is egyre több helyzetet tudott kialakítani, és először a 58.  percben, majd a 70. percben gólokkal zárkózott fel. A több ezres szurkolótábor biztatása is erősebb lett, és a Szeged erőre kapott, és Kóródi két góljával kialakította az 5:3 végeredményt. A hazai csapatot a szurkolók felállva tapsolták. Egy gólokban gazdag, győzelemmel mutatkozott, be az új stadion avató mérkőzésen, a Szeged-Csanád Grosics Academy.

LABDARÚGÓ NB II
8. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD G. A.AQUITAL FC CSÁKVÁR 5–3 (3–0)


Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 4000 néző. Vezette: Csonka Bence (Garai Péter, Belicza Bence)

Szeged-Csanád GA-Csákvár 5-3 (3-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 4000 néző. Vezette: Csonka Bence (Garai, Belicza).
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Kárász, Tóth G., Deák I., Mohl – Jovanovics (Zvara, 87.), Oláh G. – Germán, Varga Sz. – Kóródi (Bitó, 85.), Gajdos (Andorka, 65.). Vezetőedző: Joao Janeiro.
Csákvár: Markek – Csató I. (Pratsler, 61.), Tányéros, Albert I., Deutsch L. (Kocsis B., 61.) – Tamás N., Mim (Nándori, a szünetben), Mészáros D., Madarász – Daru, Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.
Gólszerző: Germán T. (1-0)a 23, Germán T. ( 11-esből,2-0)a 26, Germán T. (3-0) a 30, Baracskai ( 3-1) az 58, Daru (3-2)a 70.,Kóródi (5-2)a 80, Tamás N. (5-3) a 90.

 Fotó:Szokodi L.

Joao Janeiro, a Szeged -Csanád G.A vezetőedzője:

„Hazai pályán tudtuk helyzeteinek, érvényesíteni. Eddig is voltak, de azokat nem sikerült gólra váltani. Ma viszont öt gólt is lőttünk, igaz hármat kaptunk, lényeg az, hogy győzelemmel tudtunk bemutatkozni hazai pályán . A szurkolóknak köszönjük, hogy velünk vannak, ők nagy erőt adnak mindig, mikor pályára lép a csapat, és ők is hozzájárultak ahhoz, hogy sikerült ma győznünk.” 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App