OTP BANK LIGA 4., FORDULÓ

-Sokkolta az Újpestieket, a 16 éves Vancsa győztes gólja!

A vasárnapi Újpest- MTK derbin is ott voltam, és nagyon jól tettem. A mérkőzés első felvonásában mind a két csapat részéről voltak, helyzetek de azokból nem született gól. Majd következett a szünet, ami mind a két csapat számára jól jött és következett a második játékrész. A második  felvonásban aztán Tallo révén megszerezte a vezetést a hazai csapat,1-0.  Sokáig nem tartott az újpesti öröm, szinte az MTK középkezdés után jött a hideg zuhany a hazaiak számára, egy MTK szabadrúgás, amit Dimitrov beívelt, Miovski ráérősen le is tudta venni és bevarrta az újpesti kapuba a labdát, 1-1.

Az egyenlítő gól után, volt hazai helyzet több is, Tallo , Croizet átadását az ellenfél oldalhálójába lőtte, majd ismét Tallo , de ez már a játékidő letelte előtti percben  történt az újpesti játékos lőtt, de Mijatovic a lövést hárította.  A játékvezető hat percet hosszabbított, amikor jött a lila-fehérek számára a hideg zuhany. A fiatal tizenhat éves MTK játékos Vancsa negyedik NB I-es találkozóján csereként lépett pályára az Újpest ellen és a 92’percben, Miovskitól kapott labdát és a Vancsa nem tökölt és belőtte a labdát Banai  kapujába, 1-2. Vancsa megszerezte élete első találatát az NB I-ben és ezzel a góllal három pontot szerzett a csapatának illetve sokkolta a lila-fehéreket, akik jelenleg az elvesztett hazai találkozót követően a tabella utolsó helyén állnak, Vancsáék a második helyre ugrottak fel.

 

 

 

 

Újpest FC–MTK Budapest 1-2 (0-0)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 1866 néző

Vezette: Bognár Tamás (Karakó, Király, Aradi)

Gólszerző: Tallo (66.), illetve Miovski (71.), Vancsa (90+2.)

Sárga lap: Antonov (52.), Tallo (67.), Mitrovic (90+5) illetve Nagy Barnabás (44.), Weir (51.), Alho (60.), Varju (90+4)

Újpest FC: Banai – Pauljevic (Simon, 70.), Kastrati, Koutroumpis, Antonov – Katona (Bjelos, 81.), Mack, Mitrovic – Croizet, Tallo (Szakály, 90.), Stieber (Csongvai, 70.)

Vezetőedző: Michael Oenning

MTK Budapest: Mijatovic – Varju, Perkovic, Nagy Zsombor, Nagy Barnabás (Vancsa, 71.) – Weir, Ramadani, Mezei (Dimitrov, 46.) – Kocsis (Alho, 35. helyette Balázs, 77.), Miovski, Grozav (Prosser, 83.)

Vezetőedző: Giovanni Costantino

Edzői értékelések:

 

 

Borítókép/Szokodi L.

2021 08.23

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App