OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

Pittyegésre nincs időm, három mérkőzés is terítéken az Academy Media oldalán!

Az OTP BANK Liga 31. fordulójának vasárnapi mérkőzései közül, három mérkőzésről is a helyszínről készítek tudósítást, és a beszámolókat, itt az Academy Media oldalon találjátok.

ACADEMY MEDIA A HÁROM MÉRKŐZÉS IDŐPONTJAI:

OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

04.25 VASÁRNAP:

14:45 BUDADOKI MTE – PAKSI FC 

A hazai pályán fogadja a Budafok csapata a Mezőkövesd csapatát. Az utolsó remény lehet a hazai csapat számára ha ezen a mérkőzésen nyernek, akkor még megmarad az esély, hogy bent maradjanak az „ELIT LIGÁBAN”. Ha ezen a mérkőzésen kikap a csapat, akkor már biztos, hogy búcsúzik az NB I.-ből. A Mezőkövesd annyi ponttal érkezik a holnapi találkozóra, hogy bármilyen eredmény születik ők már biztos bennmaradók, de győzelem esetén  a 4. hely is cél lehet az együttes számára. Az idei bajnoki szezonban, eddig kétszer találkozott a két együttes, mind a kétszer a Paks győzött az őszi szezonban a Budafok otthonában 3-2-re ( 11.01-én), majd hazai pályán 4-1-re (02.07-én) tudták legyőzni a Budafok csapatát.

Jagodics Márk: Különböző karakterek vagyunk és mindannyian másképp dolgozzuk fel a Zalaegerszegen történteket. Ami engem illet, kétségtelenül nehéz volt túltenni magam a vereségen, különösen annak módja miatt. A jelenlegi helyzetben ugyanakkor egyetlen dolgot tehetünk: felemeljük a fejünket, hiszen még él a remény, benn lehet maradni az élvonalban. Az utolsó percig harcolnunk kell. Egyszerűen nem törődhetünk bele abba, hogy a sorsunk már nem a saját kezünkben van., olvasható a Budafok hivatalos honlapján.

 

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC 

Az előző bajnoki fordulóban az Újpest legyőzésével a Ferencváros már bebiztosította, hogy matematikailag sem lehet behozni, így az idei bajnoki szezont 2020/2021-es bajnokságot megnyerte, sorozatban harmadjára. A már  győztes Ferencváros  a holnapi bajnoki fordulóban, a MOL Fehérvár együtteséhez látogat,  ahhoz a csapathoz, amelyik még esélyes az idei bajnoki ezüstérem cím megszerzésére. Ehhez a holnapi mérkőzésen győznie kell Szabics Imre gárdájának. Erre volt, már példa a tavalyi szezonban is akkor a fővárosi csapat 32. bajnoki címet megszerezve érkeztek Fehérvárra és sorfallal tisztelget az akkor már bajnok Ferencváros előtt a MOL Fehérvár csapata. A mérkőzést akkor 1-0-ra ( 06.23), a fehérvári csapat nyerte. Kíváncsian várom az összecsapást hiszen Szabics Imrének, MOL Fehérvár vezetőedzőjeként ez lesz az első mérkőzése Serhij Rebrov vezette Ferencváros ellen.

19:30 BUDAPEST HONVÉD – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

A bajnoki forduló utolsó mérkőzésére is ellátogatok, hiszen a Budapest Honvéd „hazai pályán”, fogadja a Mezőkövesd Zsóry csapatát. A mérkőzés pikantériája, a Honvédnak nagyon fel kell húzni a gatyaszárát, mert egy újabb vereség esetén , akár a kieső jelöltek közé is pottyanhatnak. Horváth Ferenc vezette csapat felemás mérkőzéseket játszik, tudnak nagyon összeszedetten megverni nagy csapatokat, idegenben a Puskás Akadémiát 2-1 (02.27), -re győzték le, és ugyanakkor tudnak „pittyegni”, győztes mérkőzést vesztettek el a MOL Fehérvár ellen, amikor kikaptak 3-2-re (04.18), a fehérvári alakulattól.

 

 

Fotó/Szokodi L.

LÁTOGASS EL AZ ACADEMY MEDIA HÍRCSATORNÁIRA!

KÖVESS, ÉS IRATKOZZ FEL!

Kövess  itt is:

YouTube: YouTube Szokodi Academy Media

Facebook: Facebook Szokodi Academy Media

Instagram: Instagram Szokodi Academy Media

Web: Szokodi Academy Media

OTP BANK LIGA 31.FORDULÓ

2021 04.24

14:45 PUSKÁS AKADÉMIA – ZTE FC

17:00 KISVÁRDA MASTER GOOD – DVTK

19:30 ÚJPEST FC – MTK BUDAPEST

2021 04.25 VASÁRNAP:

14:30 BUDAFOKI MTE – PAKSI FC

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC

19:30 BUDAPEST HONVÉD – MEZŐKÖVESD ZSÓRY

OTP BANK LIGA 30.FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App