OTP Bank Liga 6.forduló

 

-Nem bírta megállítani a Honvéd a Ferencvárost!

 

Budapest Honvéd FC – Ferencvárosi TC  0-1 (0-1)

Bozsik Aréna, 4046 néző, V:Karakó F.

Gólszerző: Tokmac 16’

Piros lap: Botka E.

Sárga lap:

Budapest Honvéd: Szappanos, Klemenz L, Batik B., Hidi P., Zsótér D., Nagy D., Bőle L., Tamás K., Lovric , Lukic, Pantelic

Vezetőedző: Horváth Ferenc

Ferencváros: Dibusz D., MMAEE S., MMAEE R., Nguen Tokmac, Zubkov, Zachariassen, Civic, Vécsei B., Botka E., Blazic, Laidouni,

Vezeteőedző: Peter Stöger

-Az első félidőben minden eldőlt.

A vendég Ferencváros, az első negyedóra után már megszerezte a vezetést, a Honvéd ellen. Ezután azonban Botka Endre szabálytalanságát a játékvezető  piros lappal értékelte, így a maradék több, mint hetven percet emberelőnyben játszhatta a hazai csapat. A mérkőzés előtt a hazai csapat vezetőedzője bízott benne, hogy a héten adott lelki üdvözítő segítség és felkészülés elég lesz ahhoz, hogy hazai pályán legyőzzék a bajnok Ferencvárost. Több helyzet is kialakult, mind a két csapat számára de gól nem született. A mérkőzést tekintve igaza lehetett a hazaiak vezetőedzőjének, Horváth Ferencnek, ha nem csak egy-két játékos akarta volna ezt a győzelmet, akkor győzelemmel is zárhatták volna a találkozót.

A mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a találkozót.

Fotó/Szokodi László

Alapvetően nehéz dolgunk volt, a mai mérkőzésen, hiszen több, mint hetven percet emberhátrányban kellett játszanunk a Honvéd ellen. Ez több munkát igényelt védekezésben  tőlünk. ezután. Az ellenfél magas játékosai sem könnyítették meg a dolgunkat, de több jó helyzetünk is kimaradt.

A Ferencváros  jövőheti Európa-liga mérkőzéssel kapcsolatosan feltett újságírói kérdésre is válaszolt Péter Stöger.

Ebből a mérkőzésből is sokat profitálhatunk, hiszen a játékosok folyamatosan játékban vannak. Elég nehéz két hét van mögöttünk, sok játékosunk volt, a saját válogatottjában. Örülök, hogy mindenki sikeresen visszatért és most már együtt tudunk készülni egy nagyon nehéz Leverkusen elleni mérkőzésre.,-mondta Peter Stöger.

 

 

Az én hibám!

– Így kezdte Horváth Ferenc a Ferencváros elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, majd a heti felkészülésről folytatta a beszélgetést.

-„Próbáltam egész héten elhitetni a fiúkkal, hogy ezt a mérkőzést meg lehet nyerni. Még ha tudjuk is, hogy milyen kvalitással rendelkezik a Ferencváros, most így a mérkőzés után is azt tudom mondani, hogy ha elhittük volna, hogy megtudjuk nyerni ezt a mérkőzést akkor, ez sikerült volna. Voltak lehetőségeink csináltuk , az is a mi érdemünk, hogy ennyi időt emberelőnyben játszhattunk, de mégis hiányzott, valami plusz”., nyilatkozta Horváth Ferenc vezetőedző.

 

 

 

Borítókép/Szokodi László

2021 09.12

OTP BANK LIGA, 6.,FORDULÓ:

2021 09.10

20:00 DVSC – GYIRMÓT FC GYŐR     5 – 0

2021 09.11

14.45 BUDAPEST HONVÉD – FERENCVÁROSI TC

17:45 PAKSI FC MTK BUDAPEST 3-2

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY  FC – MOL FEHÉRVÁR FC 2 -2

2021 09.12

17:00 PUSKÁS AKADÉMIA – KISVÁRDA MASTER GOOD

2021 09.13

20:00 ÚJPEST FC – ZTE FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App