OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

-Ezüstös lesz, az idei bajnoki szezon Hornyák Zsoltnak?

 

Hornyák Zsolt

Fotó/SZAMY

A  idei hazai labdarúgó bajnokság 26. fordulóját követően, Hornyák Zsolt csapata, a  Puskás Akadémia a második helyen áll. A köbölkúti származású szakvezető,  játékosként négyszer nyert szlovák bajnokságot, kétszer Szlovák Kupát, egyszer csehszlovák bajnoki címet. A 2018/2019-e s bajnoki szezonban, a Puskás Akadémián  több edző is megfordult, de a bajnoki szezon végére a  csapat 7. helyen végzett. A vezetőség, Hornyák Zsoltot kérte fel a következő szezontól vezetőedzőnek. Az első  bajnoki szezonjában, 2019/2020-ban,  Hornyák Zsolt csapatával odapirított a bajnokságban résztvevő csapatoknak és a bajnokság végére a csapat odaért a dobogó  3.  helyére , ami azt is  jelentette, hogy indulhattak, az  Európa- ligában.

Fotó/SZAMY

A nemzetközi bemutatkozás, annyira nem sikerült jól a csapatnak 3-0-ás vereséget szenvedtek a Hammarby IF csapatától ( 2020 08.27). Az viszont nagy előrelépés a csapat életében, hogy nemzetközi porondon is részt vettek.

Az idei 2020/2021-es bajnoki szezont, Hornyák Zsolt tanítványai győzelemmel kezdték , viszont az őszi szezon mérlegét nézve elég gatyán állt a csapat, 7 győzelem, 2 döntetlen mellett 7 vereség is szerepelt és az őszi fordulót az 5. helyen zárták. A tavaszi fordulóra visszatérő Puskás Akadémia az eddig lejátszott, 10 mérkőzésből, már 8-at megnyertek, 1 döntetlen, és 1 vereség  a mérlegük.

HOPPÁ!

Fotó/SZAMY

Mi történt a téli rövid felkészülési időszakban?

Fotó/SZAMY

Hornyák Zsolt valami fenomenális taktikát talált ki, a felkészülési időben, mivel a csapata már az ezüstéremért küzd a bajnokságban.

Fotó/SZAMY

A Magyar Kupában a 8. fordulóban, a Hódmezővásárhelyi FC ellen 3-0-ra győztek, majd a 9. fordulóban az Újpest ellen nem bírtak és 2-1-re az Újpest jutott tovább.

 

KLIP/SZAMY

OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App