OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

Elszálltak a reményei a Budafoknak, kiesett az „Elit ligából”.

 

  • A Budafoki MTE csapata a 31. fordulóban a Paks elleni csúfos hazai vereség után, már biztos, hogy a következő szezonját az NB II.-ben folytatja. A mérkőzés után Csizmadia Csaba beadta lemondását, amit a vezetőség elfogadott. A hátralévő két bajnoki mérkőzésen a csapatnak már tét nélkül léphet pályára. Ami azért jó volt, látni, hogy az utolsó bajnoki mérkőzésekre igaz elfáradt a csapat, de egy szimpatikus fiatal teli magyar játékosokkal színfoltja volt, az idei bajnoki szezonnak. 

Összefoglaló a mérkőzésről:

Jól kezdte a mérkőzést a Budafok az első percekben iramosan támadó szellemben futballozott és a védekezésük is határozott volt. A játék első gólját a hazai csapat szerezte.

15. perc Egy hazai támadást követően Kovács az ellenfél térfelén a bal oldalt forgolódik a labdával, majd passzol Medgyesnek aki több paksi védőt kicselezve iramodik meg a tizenhatos felé, a tizenhatos vonalánál egy kis labdavesztés, ami visszapattan hozzá és amikor bent van a tizenhatoson belül ellövi a labdát ami a bal alsó sarokban köt ki, 1-0.

ITT MÉG VOLTAK, ÁLMOK, ÉS REMÉNYEK A BUDAFOKNAK!

16. perc A bekapott gól után, Bognár György csapata nem tört össze a középkezdés után szinte egy gyors ellentámadás után majdnem meg is lett az egyenlítő gól, Bognár a jobb oldalon a tizenhatos csücskéből eleresztett egy bomba lövést, amit Póser szépen hárított.

17. perc A Paks folyamatosan támadott és egy Bognár beadását követően Nagy, két hazai védő mellett fordulásból belövi a labdát a kapuba, 1-1.

SOKAT NEM KELLETT VÁRNI AZ EGYENLÍTŐ TALÁLATRA!

26. perc Paksi csapat játékosa Szabó az ellenfél jobb oldalán egy remek bedobását követően Papphoz kerül a labda, aki illeg-billeg a labdával de a hazai hátvédek nem tudják szerelni, majd Papp helyzetbe kerül a tizenhatoson belül és jobb lábbal elrúgva a labdát kilövi a jobb felső sarkot, 1-2.

EKKOR KEZDTEK AZ ÁLMOK ELÚSZNI, A HAZAI CSAPAT SZÁMÁRA!

38. perc A harmadik paksi gól, a 2. paksi szögletrúgás előzményéből született. A jobb oldalon Bognár elvégezte a szögletet, a hazai védők kirúgtak, majd Tamás visszaívelte a bal oldalra, Pappnak, aki passzolt Szabónak belerúg, ekkor pattant a labda Hahnhoz a labda, akinek csak bele kellett piszkálnia és a labda begurult a kapuba, 1-3.

43. perc Oláh a felezővonalnál gyorsan  elvégezte a megítélt szabadrúgást a labda  Takács elé pattan, majd ő leveszi és ellövi Hegedűs mellett, 2-3.

45. perc A lefújás előtt egy paksi támadás során Bognár passzol egyenesen Hahnnak, aki tovább gurítja Ádámnak a labdát, aki a tizenhatos vonalánál ellövi a labdát egyenesen GÓÓÓL, 2-4.

AZ ELSŐ FÉLIDŐ MEGÉRDEMELT VENDÉGSIKERREL ZÁRULT!

Fotó/Szokodi L.

A második félidőre egy összeesett budafoki alakulat lépett már pályára.

55. perc Bognár indítja Hahnt aki a budafokiak tizenhatosánál megkapja a labdát, majd fordulásból lő és a jobb kapufára pattanó labda befele pattan, 2-5.

HAHN 21. TALÁLATA A BAJNOKI SZEZONBAN.

58. perc Bognár az ellenfél térfelén szerez labdát és a tizenhatoshoz érve ellövi a labdát a kapu jobb alsó sarkába.

EZ A BOGNÁR GYEREK IS NAGYON JÓL TELJESÍTETT A MAI MÉRKŐZÉSEN!

71. perc Egy paksi szabadrúgást követően Szabó a bal kapu mellett közelről a kapuba fejel, 2-7.

ÖSSZEESETT A BUDAFOK !

A következő percekben értetlenül szaladgáltak a hazai budafoki játékosok a bekapott hét gól nagyon megtörte a játékosokat.

73. perc Bognár a Budafok tizenhatosán lecsap egy kipattanó labdára, ellövi GÓÓÓL, 2-8.

VAN AMIKOR EGY CSAPATNAK MINDEN ÖSSZEJÖN, A PAKSNAK MA SZINTE MINDEN KAPURA LÖVÉSE GÓLLAL VÉGZŐDÖTT!

91. PERC Lorentz jobb  oldali beadását követően több hazai védő is azt gondolta, hogy elhagyta a játékteret, de Sajbán visszagurította  Hahnnak aki belepiszkált a labdába és ez is GÓÓÓL, 2-9.

VÉGE A MÉRKŐZÉSNEK!

A mérkőzést követően Csizmadia Csaba lemondott és az OTP BANK lIGA 31. forduló utolsó mérkőzése után nyilvánvalóvá vált, hogy a Budafok elsőként esett ki az NB I.-ből.

Fotó/Szokodi L.

 

Budafoki MTE-Paksi FC 2-9 (2-4)
Gólszerzők: Medgyes (15.), Takács R. (43.), illetve Nagy R. (17.), Papp (26.), Hahn (38., 55., 91.), Ádám (45.), Bognár I. (58., 73.), Szabó J. (71.)
Budafok: Póser – Huszti A. (Fekete M., 64.), Nikolic, Jagodics, Medgyes – Micsinai (Kulcsár K., a szünetben), Oláh – Takács R. (Lőrinczy, 70.), Csonka (Soltész, 64.), Szabó M. (Skribek, 70.) – Kovács D.
Paks: Hegedűs – Lorentz, Böde (Szélpál, 70.), Tamás O., Szabó J. – Papp, Bognár I. (Szakály D., 76.), Balogh B. (Haraszti, 70.) – Hahn, Ádám (Sajbán, 56.), Nagy R. (Szabó B., 56.)

OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

2021 04.24

14:45 PUSKÁS AKADÉMIA – ZTE FC  1-4

17:00 KISVÁRDA MASTER GOOD – DVTK  0-1

19:30 ÚJPEST FC – MTK BUDAPEST  1-3

2021 04.25 VASÁRNAP:

14:30 BUDAFOKI MTE – PAKSI FC 2-9

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC  1-2

19:30 BUDAPEST HONVÉD – MEZŐKÖVESD ZSÓRY 2-2

OTP BANK LIGA 31. FORDULÓ

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App