– A Kisvárda pontot rabolt a bajnok Fraditól, a Fehérvár keresi a tavalyi játékát, döntetlen a kieső szakaszban.

 

 

  • A hétvégén rendezték, az  OTP BANK Liga 18. fordulóját és most már minden csapat egyenlő, lejátszott mérkőzéssel rendelkezik. A hétvégén lejátszott bajnoki mérkőzések pár edzőnek, igen komoly fejfájást okozhatott. Márton Gábor értetlenül állt a Honvéd elleni mérkőzés után. Ha valaki a tv előtt ülve nézte a találkozót az is elborzongott, hogy a Fehérvár kapusa Rockov ilyen szinten, hogy tud ilyen bakit elkövetni, de a Fehérvár csatársora sem tudott hatékony lenni, a mérkőzésen. Erről viszont már Pisont István nyilatkozott elég egyértelműen, hogy felkészültek a Fehérvár ellen és tudatosan nem engedték átgaloppozni,  Nikolicsékat.

-“Nagyon sokat tettünk ezért, a győzelemért”.

  • A másik eredményben meglepő mérkőzés, a Puskás Akadémia- MTK mérkőzés volt. A találkozó inkább a taktikáról szólt, mint sem a játékról. Mijatovic sérülése miatt le kellett cserélni, és Michael Boris kihasználta az összes cserelehetőségét, amikor is Pintér lesérült és le is vonult a pályáról, ezután tíz fővel folytatta és fejezte be a mérkőzést. A rendes játékidőben nem esett gól, de jött az 5 perc hosszabbítás és annak is az utolsó percében, érkezett Géresi aki az első mérkőzésén lépett a pályára gólt lőtt és ezzel a három pontot is megszerezte csapatának. Na hogy mennyire nagy buli és hangzavar volt, a vendég csapat öltözőjében arról majd egy későbbi beszámolóban.

 

– PUSKÁS GÓLÖRÖM!

  • Kisvárda ebben a fordulóban a bajnok Ferencváros otthonába látogattak és ponttal távoztak.  Az Újpest úgy kapott ki a Mezőkövesd otthonában, hogy kettőt rúgtak. Az Újpest a hétközi fordulóban a Ferencvárost fogadja majd, és fontos lenne, hogy a csapat pontot, vagy akár pontokat gyűjtsön és előre léphessen a tabellán. A Zalaegerszeg újabb többgólos mérkőzést játszott hazai pályán a Paksi FC ellen. A mérkőzésen nyolc gól született amin a két csapat megosztozkodott és a pontokon is. A tabella két kieső helyén álló DVTK fogadta a Budafoki MTE csapatát. A találkozón a hazai csapat végig támadta a mérkőzést, ennek meg is lett az eredménye 40. percben megszerezték a vezetést. Lehet ez a hosszabbításban egy szabadrúgást kapott a vendég Budafok csapata, amit Kulcsár végzett el és a lövés a kapuban kötött ki. Ezen a mérkőzésen is ponttal tudott távozni az ellenfél viszont a tabellán a két csapat helye nem változott.

CIKK/SZAMY

Eredmények:

MTK Budapest-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)
Gólszerző: Géresi (95.)

Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 3-2 (1-0)
Gólszerzők: Katanec (44.), Besirovic (59.), Cseri (81., 11-esből), illetve Szakály (76.), Beridze (78.)

Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Uzuni (60.), illetve Jelena (40.)

MOL Fehérvár FC – Budapest Honvéd FC 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Dárdai (45.), illetve Hidi (22.), Batik (80.)

 

ZTE FC-Paksi FC 4-4 (1-2)
Gólszerzők: Szépe (6.), Favorov (46.), Babati (78.), Könyves (83.), illetve Bognár I. (30.), Hahn (37.), Szabó J. (74.), Papp K. (94.)

 

Diósgyőri VTK-Budafoki MTE 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Vanecek (40.), illetve Kulcsár (96.)
Piros lap: Zivulic (83.)

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA:

 

OTP BANK LIGA 19.FORDULÓ:

02.02 Kedd:

17:30 : Kisvárda – MTK Budapest

20:00 : MOL Fehérvár – Mezőkövesd Zsóry

02.03 Szerda:

16:00 : Puskás Akadémia – DVTK

17:30 : Budafoki MTE – ZTE FC

20:00 : Újpest FC – Ferencvárosi TC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App