OTP BANK LIGA 12., FORDULÓ

Az OTP Bank Liga 12., fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a vendég Gyirmót csapata, 3-0-ra győzte le az MTK-t. A mérkőzésen a bajnoki tabella kieső helyén álló Gyirmót végig támadó szellemben játszott és végig uralta a mérkőzést.

Fotó/Szokodi László

A hazai MTK csapata sérülésekkel tűzdelve lépett pályára és a valljuk be nem egy virtuóz játékot láthattunk az MTK csapatától.

MTK Budapest-Gyirmót FC Győr 0-3 (0-1)

Új Hidekuti Nándor Stadion, V.: Pillók Aurél
Gólszerzők: Szegi (41.), Simon A. (58.), Csonka (74.)
MTK Budapest: Mijatovic – Balázs, Varju, Ferreira, Herrera – Ramadani, Mezei (Palincsár, 83.), Dimitrov (Kosznovszky, 62.) – Kovácsréti (Osei, 83.), Miovski, Kocsis B. (Drljo, 62.)

Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi – Szegi, Ikic, Széles, Zeke (Csonka, 70.) – Hasani (Major, 82.), Radics, Nagy P. (Vass, 82.), Hajdú – Varga B., Simon A. (Lencse, 78.)

Vezetőedző: Csertői Aurél

 

Teodoru Vaszilisz: – Nehéz helyzetben vártuk a mérkőzést, hiszen nagyon sok hiányzónk volt. Amit a héten gyakoroltunk, annak egy részét „ki is dobhattuk”, hiszen több olyan játékos dőlt ki, akiknek komoly szerepet szántam. Csütörtökön és ma, a meccs napján is még három játékos szereplése kérdéses volt, az egészségügyi stáb sokat dolgozott velük, így ők az utolsó pillanatban vállalni tudták a játékot, annak ellenére kerültek be a csapatba, hogy nem dolgozhattak velünk a mérkőzés előtti napon. A védelem és a támadósor összeállítása így komoly gondokat okozott. Ez nem kifogás, hanem egy tényszerű helyzetjelentés az előzményekről. Ami a mérkőzést illeti: egy bedobás után kerültünk hátrányba, ami után két fejen is megcsúszott a labda, majd ezt egy bombagól követte. A második félidőre nem jöttünk ki rosszul, de jött a második találat, amivel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. Természetesen a Gyirmótnak jár a gratuláció. 

 

Borítókép/ Szokodi László

2021 11.06

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App