UEFA EURO 2020

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG NYOLCADDÖNTŐ

 

– Hosszabbítás után jutott, a legjobb nyolc közé a kis kedvenc olasz válogatott

Azt gondolhattuk volna, hogy Mancini olasz csapata a csoportkörben nyújtott teljesítménye alapján, simán átgázol az osztrákokon. Nem így történt, igaz a hosszabbításban három gól is esett, ebből egyet a sógorok szereztek. Az olasz válogatott hosszabbításban szerzett két gólja döntötte el a legjobb nyolc közé jutást és megmaradt immáron a 30. mérkőzés óta veretlensége az olasz válogatottnak.

 

Olaszország – Ausztria 2-1 (0-0, 0-0, 2-0)


London, Wembley Stadion. V: Taylor (angol)
Olaszország: G. Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola – Barella (Pessina, 67.), Jorginho, Verratti (Locatelli, 67.) – Berardi (Chiesa, 84.), Immobile (Belotti, 84.), Insigne (Cristante, 108.)

Szövetségi kapitány: Roberto Mancini

Ausztria: Bachmann – Lainer (Trimmel, 114.), Dragovic, Hinteregger, Alaba – X. Schlager (Gregoritsch, a hosszabbítás szünetében), Grillitsch (Schaub, a hosszabbítás szünetében) – Laimer (Ilsanker, 114.), Sabitzer, Baumgartner (Schöpf, 90.) – Arnautovic (Kalajdzic, 97.)

Szövetségi kapitány: Franco Foda.

Gólszerző: Chiesa (95.), Pessina (105.), ill. Kalajdzic (118.)

Immobbile megmozdulása!

32. perc Egy gyorsan elvégzett olasz szabadrúgást követően Insigne kapta a labdát, majd passz és  Immobbile elé érkezik a labda, aki nem cécózik fordulásból jobb lábbal megküldi a labdát, kb. 25 méterről és a labda a jobb kapufán csattant.

Ha ez gól lett volna, biztos megváltozik a mérkőzés képe!

A hosszabbításban már több gól is született pontosan,  három is, ebből   két olasz gól a hosszabbítás elején, amire az osztrákok csak egyel tudtak válaszolni. Az, hogy ez a mutatott olasz válogatott játék mire lesz elegendő azt majd meglátjuk de úgy is nézhetjük, hogy jókor jött a kis kedvenceim számára, hogy még tudjanak javítani a nyolc között majd a játékukon.

 

 

Borítókép/ Shaun Botterill – UEFA / UEFA a Getty Images

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App