– Szeged-Csanád G. A. sajtótájékoztató +VIDEÓ

 

A hétvégi DEAC elleni mérkőzés jegyében tartotta meg sajtótájékoztatóját a Szeged-Csanád G.Akadémia. A sajtótájékoztatón a csapat vezetőedzője Dr. Dobos Barna és a csapat két játékosa Szilvási Péter, aki új igazolása  a csapatnak, és Oláh Gergő nyilatkozott részünkre.

 

Dr. Dobos Barna:  ”Nem tudunk hosszú távra tervezni, mivel napról napra változhat a helyzet. Jó példa erre a Veszprém elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésünk, ahová már elutaztunk és a meccs helyett edzést kellett vezetnem. Hazai pályán győzni szeretnénk a DEAC ellen. Vannak hátráltató tényezők is, elsősorban a sérülések. Több sérültünk is van. Remélem, hogy minél hamarabb felépülnek és csatlakozhatnak!”

Játékosaink közül az újságírók elé állt, Szilvási Péter is, aki korábban játszott Debrecenben.

Szilvási Péter„Mivel nem rég csatlakoztam a klubhoz, számomra az elmaradt találkozók egy olyan lehetőséget is rejtettek, hogy így még jobban fel tudtam venni a ritmust a csapat többi tagjával, még inkább magamévá tudtam tenni a taktikai elképzeléseket. Minden találkozón győzelemre törekszünk, így ebből a szempontból nincs különbség a felkészülésben.”

Oláh Gergő, a Debreceni Egyetemen szerzett sport és rekreációszervezésből diplomát, így aktuális ellenfelünk számára is különleges.

Oláh Gergő: ”Sok ismerősöm van a következő ellenfelünknél, például tanáraim közül is dolgoznak többen a klubnál. Játékosok között is vannak olyanok, akik a DVSC-ben csapattársaim voltak és szép sikereket értek el. Nem becsüljük alá egyik ellenfelünket sem, így a DEAC-ot sem, egy feltörekvő klub.”

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia – DEAC Merkantil Bank Liga 10. fordulójának mérkőzése vasárnap, 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban. Minden szurkolót várunk és kérjük, használják a kihelyezett fertőtlenítőket, próbálják a távolságot tartani egymástól és a mosdókban, zárt helyeken használják a maszkot, lehetőség szerint a lelátón is. A szurkolást és a megértés köszönjük! Hajrá Szeged!

Forrás: Szeged-Csanád G.A.

 

SZAMY: Szeged-Csanád G.A. sajtótájékoztató

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App