-Budafokon szerezte meg, idei első győzelmét, a Ferencváros!+KÉPEK

 

  • A  labdarúgó bajnokság 5. fordulójának elmaradt mérkőzéseit  pótolta a csapatok. A Ferencváros  a Budafok otthonába látogatott, a tavaly százszázalékos Ferencváros az idén még nem szerzett győzelmet. A másik elhalasztott ugyancsak 5. fordulós mérkőzést is tegnap játszották le a MOL Fehérvár csapata, a Kisvárdára érkezett. A  fehérvári csapat győzelem esetén, és ha a másik mérkőzésen   Budafokon a Ferencváros vereséget szenved, akkor négy pontra megközelíthette volna, a bajnokot a Fehérvár csapata. Nem így történt a szerda 17:30 kezdődött Kisvárda- MOL Fehérvár mérkőzésen a hazai Kisvárda csapata bizonyult tegnap jobbnak és 2-1-re hazai pályán legyőzte a MOL Fehérvár csapatát és a Kisvárda feljött a tabella 3. helyére. A Ferencváros csapatának ez jól is jöhetett ez az eredmény tudatában. Budafokon 20:00 -kor  kezdődött a Budafok-Ferencváros mérkőzés.

 

Az első percek már küzdelmes csatát hozott és kisebb faltokkal állította meg a budafoki együttes a vendég Ferencvárost. A 25. percben Iványi játékvezető büntetőt itélt a budafoki Romić Danijel buktatta, Uzunit a tizenhatoson belül,  a sértett végezte el a büntetőt, aki a bal alsó sarokba bombázott.( 0-1)

A folytatásban próbálkozott a hazai csapat, de nem tudta áttörni a vendég csapat hátvédsorát. Több kisebb szabálytalanság szakította félbe a mérkőzést, amit Iványi játékvezető folyamatosan értékelt, előkerült sárga lap, de a piros lap is előkerült amit a szakmai stáb részére mutatott fel Iványi. A második félidő 57. percében egy ferencvárosi szöglet után a vendégek játékosa Csontos Dominik elé pattant a labda aki kihasználta a helyzetet, lőtt, GÓL. ( 0-2)

A folytatásban még egy gól született. A hazai csapat játékosa, Zeke Márió a 67. percben a tizenhatoson belül kézzel ért a labdához a játékvezető büntetőt ítélt, amit Ihor Kharatin értékesített és beállítva a mérkőzés végeredményét.

A Ferencváros tíz pontra ismét elhúzott az őt követő Fehérvártól, a Budafok az utolsó előtti helyen áll, a soron következő hétvégi bajnokin az utolsó helyen álló DVTK otthonába látogatnak.

CIKK/SZAMY

A 67. percben Zeke Márió kezezését

 

 

 

Budafoki MTE–Ferencvárosi TC 0–3 (0–1)
Budafok, zárt kapus, v.: Iványi
gólszerzők: Uzuni (25., 11-esből), Csontos (58.), Haratin (67., 11-esből)
sárga lap: Filkor (38.), Zeke (67.), illetve Haratin (30.), Sigér (36.)

Budafoki MTE: Póser – Huszti A., Oláh, Romic, Zeke – Filkor (Ihrig-Farkas, 75.), Csonka – Skribek (Takács, 63.), Lőrinczy (Kulcsár, 63.), Szabó M. (Micsinai, 75.) – Zsóri (Kovács D., 82.)
Ferencvárosi TC: Dibusz – Lovrencsics, Dvali (Csontos, 37.), Blazic, Heister (Wingo, 82.) – Sigor, Haratin – Nguen (Vécsei, 82.), Isael, Uzuni (Skvarka, 71.) – Boli (Zubkov, 71.)

 

Szerhij Rebrov, így vélekedett a mérkőzés lefújása után:

 „-Örülök, hogy önbizalmat szereztünk ezen a meccsen. A játékosok nagyon motiváltak voltak, sokat beletettek a meccsbe, számos helyzetet kialakítottunk. Az is fontos, hogy kapott gól nélkül szereztük meg a győzelmet. Készülhetünk a következő összecsapásra. „- nyilatkozta, a mester

Fotó/SZAMY

BAJNOKSÁG ÁLLÁSA:

 

Kisvárda Master Good–MOL Fehérvár FC 2–1 (1–1)
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Simovic (22.), Sassá (58.), illetve Fiola (28.)
sárga lap: Lucas (5.), Sassá (20.), Leoni (26.), Hej (60.), illetve Fiola (25.), Rus (35.), Stopira (82.)

Kisvárda: Dombó – Hej, Ene (Melnyik, 30.), Cirkovic, Leoni – Lucas (Zlicic, 88.), Karabeljov, Simovic – Sassá (Kovácsréti, 76.), Viana (Jelena, 87.), Bumba (Navratil, 75.)
MOL Fehérvár: Rockov – Bolla (Szabó, 83.), Rus, Stopira, Fiola – Alef, Houri (Kovács, 73.), Pinto (Hangya, 62.) – Petrjak (Nego, 62.), Zivzivadze (Nikolics, 73.), Bamgboye

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App