OTP BANK LIGA 25. FORDULÓ

-Odapirított a Kisvárda, a Honvédnak az utolsó percben lőtt győztes találattal.

 

Nem nagy iramban kezdődött, a   Honvéd, és Kisvárda mérkőzés. A két csapat alamuszi taktikával készülhetett, erre a találkozóra. A  Kisvárda idegenbeli szereplése az elmúlt hat találkozót nézve, elég siralmas, hiszen csak vereség és két döntetlent tudhat magáénak a csapat. A Honvéd az MTK ellen nyert az előző hazai mérkőzésen, erről készített beszámolómat link itt: Honvéd – MTK , de ezen a mérkőzésen a pontszerzés, volt a tét a hazi gárdának. Láttam, mind a két csapat nagyon megfontoltan játszott. Tujvelnek akadt pár védeni valója, egy Bumba távoli lövését, majd Prenga fejesét hárította.

Fotó/SZAMY

Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidőben sem változott a játék képe. A Kisvárda minden hazai támadást hárított, és ezekből indított kontra támadásokat a Honvéd is tudta hárítani, de lehetett érezni, hogy a vendég  Kisvárda csapata  „hipnotizálja”, a hazai csapatot és szinte csak arra vár, hogy Horváth Ferenc alakulata hibázzon. Gazdag révén a hazai csapatnak a játékidő letelte előtti percekben Gazdag révén a hazai csapatnak adódott egy nagy helyzete, amikor is Gazdag, Kocsisnak passzolt aki lelki nyugalomban lőhetett tisztán kapura, de a nem jól lőtt labdát Dombó magabiztosan védte.

Fotó/SZAMY

Majd letelt a rendes játékidő és a hosszabbítás második percében, a csereként beállt Navratil, Tujvelen átívelte a labdát és ezzel a találattal győzött a Kisvárda, és a Honvéd bánhatja, ezt a fél pillanatnyi álomba merülését, ami most három pontjukba került.

CIKK/SZAMY

 

 

Budapest Honvéd FC–Kisvárda Master Good 0–1 (0–0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Navratil (92.)

Budapest Honvéd: Tujvel – Uzoma Batik, Lovric, Tamás K. – Hidi – Nagy D. (Kocsis D., 79.), Nagy G. (Szendrei, 67.), Gazdag, Zsótér – Balogh N.
Kisvárda Master Good: Dombó – Melnyik, Ene, Prenga, Matheus – Ötvös (Karabeljov, 87.), Simovic, Zlicic, Bumba, Sassá (Navratil, 71.) – Camaj (Horváth Z., 71.)

KÉPGALÉRIA

Fotó/Szokodi László

 

 

OTP BANK LIGA 25. FORDULÓ

 

03.05, PÉNTEK:

Diósgyőri VTK – MTK Budapest 0-0

03.06 SZOMBAT:

Paksi FC   – Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 

Puskás Akadémia FC – Újpest FC 2-1

03.07, VASÁRNAP:

16:00 Budapest Honvéd – Kisvárda Master Good 0-1

18:00 ZTE  – Ferencvárosi TC 2-2

20:00  Budafoki MTE – MOL Fehérvár FC 1-2

OTP BANK LIGA 25.FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App