– HOPPÁ! Ferencváros, Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev a G-csoportban!

 

Csütörtök délután Genfben sorsolták ki a Bajnokok Ligája csoportkörének beosztását, a Ferencvárost  – az UEFA koefficiensek alapján – a negyedik kalapból húzták. A főtáblán 32 csapat szerepel, amelyeket nyolc csoportba osztottak, úgy, hogy minden csoportba mind a négy kalapból kerüljön egy-egy klub.

A Ferencváros a G-csoportba került:

1. Juventus FC
2. FC Barcelona

3. FK Dinamo Kijev
4. Ferencvárosi TC

 

Csoportkör
A sorsolás időpontja: október 1., csütörtök, 17 óra (Athén)
Játéknapok: október 20. és 21.; október 27. és 28.; november 3. és 4.; november 24. és 25.; december 1. és 2.; december 8. és 9.

Nyolcaddöntő
A sorsolás időpontja: december 14.
Játéknapok: február 16. és 17., valamint február 23. és 24. – első mérkőzések; március 9. és 10., valamint március 16. és 17. – visszavágók

Negyeddöntő
A sorsolás időpontja: március 19. (kialakítják az ágrajzot is, így több sorsolás nem lesz)
Játéknapok: április 6. és 7.; április 13. és 14.

Elődöntő
A sorsolás időpontja: március 19.
Játéknapok: április 27. és 28.; május 4. és 5.

Döntő
2021. május 29., Isztambul (Törökország), Atatürk Olimpiai Stadion

 

Visszatérhetnek a szurkolók az UEFA-mérkőzésekre!

A budapesti Szuperkupa-döntő sikeres lebonyolítása után az UEFA már az októberi válogatott mérkőzéseken is engedélyezi, hogy a lelátók 30 százalékát hazai szurkolók foglalhassák el. A vendég drukkerek visszatéréséről később születik döntés.

Az UEFA mai döntése értelmében kizárólag a hazai drukkerek válthatnak belépőket a mérkőzésekre, és a szociális távolság betartása továbbra is előírás az UEFA mérkőzéseken. A stadionok befogadóképességének maximum 30 százaléka használható ki, amennyiben az adott ország rendelkezései ezt nem tiltják.

Mindez azt is jelenti, hogy a Ferencváros hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésein is szurkolhatnak élőben magyar drukkerek. A mai sorsoláson az is eldőlt, hogy a Fradi nem kisebb ellenfeleket hoz Budapestre, mint a Juventus, a Barcelona és a zöld-fehérek vezetőedzője, Serhij Rebrov korábbi klubja, a Dinamo Kijev.  -olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App