–  Erzsike néni, 91 évesen is fontosnak tartja, hogy fodrászhoz járjon, és Böde Dani sikerei

 

 

  • A koronavírus-járvány az idősebb emberekre és valamilyen krónikus betegségben szenvedőkre nézve, a legveszélyesebb. Hazánkban is a statisztikai adatok alapján a 80 év felettiek azok akik a koronavírusban megfertőződtek és elhunytak száma meghaladja a 150 főt hazánkban. A járványban 05.06-i adatok alapján a fővárosban 294 fő hunyt el, vidéken ez a szám sokkal alacsonyabb 79 fő. A korlátozások hozzájuk lett igazítva, a gyógyszertárba, boltba, piacra, drogériákba 9 – 12 -ig CSAK ők tartózkodhatnak, és ők is maszkban. 
  • A mai napon 3111 főre nőtt a hazánkban a koronavírus-járványban megfertőzöttek száma. Sajnos a mai napon is 10 fő elhunyt, 373 főre nőtt az elhunytak száma, 964 főt ápolnak kórházban, 50-en vannak lélegeztetőgépen. 

Sport:

  • Böde Dani aki a Paksnál kezdte a pályafutását, majd bekerült,  a  Ferencváros csapatába és ott  lett igazán felkapott futballista, majd ismét a Paks csapatába került vissza, ahol jelenleg is focizik. 520 mérkőzést játszott eddig, 174 gólt szerzett, 392 x volt kezdő. A Magyar Labdarúgó – válogatottban is játszott, 25x lépett pályára és 5 gólt szerzett.

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Szokodi Academy diagramok:

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L., Forrás adatok: Johns Hopkins CSSE

 

 

https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Fotó/SZAMY: Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App