UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

OLYMP Premier Outlet Budapest Üzlet 34-35 Budaörsi út 4. 2051 Biatorbágy +36 23 506 908

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy
+36 23 506 908
Fotó/ Szokodi László ( A 2023/2024-es szezon Magyar bajnok csapata Telekom Veszprém )

 

 

♦Bécsben elkészítették a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája csoportbeosztását, ahol a Tisza -parti alakulat az idei két BL-döntős spanyol Barcelona, és a dán Aalborg csoportjába a „B”-csoportba került, míg a magyar bajnok Telekom Veszprém csapata az „A”- csoportba , ahol a francia bajnok PSG együttesével került össze. Az  OTP-Bank Pick Szeged csapatkapitánya Bánhidi Bence  is értékelte a „halálcsoportot”, amibe csapata került.

♦Csütörtök kora este elkészítették a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája-szezon sorsolását. Csapatunk a 22. BL-idényében a B csoportban szerepel. Itt, ezen a szinten minden ellenfél komoly játékerőt képvisel, így kőkemény ellenfelekkel kell majd megmérkőznünk a továbbjutásért.

Az idei BL-ezüstérmes, a dán Aalborg, a német bajnok, a 2023-as BL-győztes Magdeburg, az idei Bajnokok Ligája-első, a spanyol Barcelona, a lengyel  bajnokság és kupa ezüstérmese, a Kielce, a francia második Nantes, a 32-szeres horvát bajnok Zagreb, és a kétszeres norvég bajnok Kolstad.

Egykori játékosaink visszatérésében nem lesz hiány, Miguel Martins az Aalborgot, Thiagus Petrus a Barcelonát, Matej Gaber a Nantes-ot erősíti.

♦Az Aalborggal, a Zagrebbal,a  Kielcéve és a Kolstadtal az elmúlt idényben is találkoztunk – mind a négy csapatot hazai pályán legyőztük -, a Nantes-al és a Barcával a 2022-2023-as idényben mérkőztünk.

A német Magdeburggal nagyon régen, a 2003-2004-es szezonban találkoztunk, méghozzá a BL-negyeddöntőjében. Hazai pályán 31-30-ra kaptunk ki, idegenben pedig 28-24-re, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a német együttes.

Bánhidi Bence csapatkapitány: – Itt minden csapat erős, de most rendesen belehúztunk, hiszen a Bajnokok Ligájában meghatározó szerepet betöltő csapatokkal kerültünk egy csoportba. Ezt nevezhetjük halálcsoportnak is, hiszen itt minden meccs nyílt lesz. Ez van, ez nem kívánságműsor, célunk a továbbjutás kiharcolása, az, hogy szerezzünk minél több győzelmet, minél több pontot. Röviden összefoglalva: izgalmas BL-szezon vár átalakuló csapatunkra. De megyünk #MindigCsakElőre!

Mario Sostaric: – Ez a csoport nagyon kemény, hiszen három csapat is szerepelt az idei Bajnokok Ligája négyes döntőben. Egy biztos, hogy minden meccsen meg kell majd küzdenünk a győzelemért, a pontszerzésért. Úgy gondolom, hogy jó csapatunk van, és képesek vagyunk bárkit legyőzni. Nagyon bízom magunkban, hiszek a minél jobb szereplésben. A szurkolóink mindig biztos támaszaink, így velük sikerül kiharcolni a továbbjutást. 

A csoport: Plock (lengyel), Telekom Veszprém, Paris Saint-Germain (francia), Fredericia (dán), Füchse Berlin (német), Sporting (portugál), Dinamo Bukarest (román), Pelister (észak-macedón).

B csoport: Aalborg (dán), Magdeburg (német), Barcelona (spanyol), Kielce (lengyel), OTP Bank-PICK Szeged, Nantes (francia), Zagreb (horvát), Kolstad (norvég).

 

Forrás/ Pick Handball

 

Fotó/ Szokodi László ( Balaton Sound )

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App