NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK–JÁSZBERÉNYI KSE 79–74 (22–17, 25–16, 16–21, 16–20)

Hazai pályán fogadta a  Szedeák férfi kosárlabda csapata, a Jászberényt. A mérkőzésre kilátogató mintegy ezer szurkoló már nagyon ki volt éhezve egy hazai győzelemre. Eddigi három hazai mérkőzéséből, egyet sem tudott megnyerni a Szedeák. Az első félidő pár perceiben a vendégek szereztek több pontot, de a Szeged ekkor felébredt álmából és három pontos kisérletei sorra a kosárban landoltak. Ugy véltuk ekkor már sima hazai sikernek tapsolhatunk, majd a végén, hiszen ekkor az állás 55- 35 -re mi vezettünk. Ezután viszont sorra hibáztunk, amit a vendégek kosárral fejeztek be és így közte már csak tíz volt. Az utolsó percekben a vendégek már az öt pontot nem tudták behozni a hátrányukat és így öt pontos különbséggel ünnepelhettük, első hazai győzelmünket.

 

  • Andjelko Mandics: – Nyertünk!A vendég csapat jobban kezdett. De aztán mi is megtaláltuk a fonalat, és sorra jöttek a három pontos dobások ekkor volt, hogy húsz pont is volt a különbség. A második félidőben viszont a játékunk visszaesett, és a Jászberény nagyon megszorított bennünket az utolsó másodpercig kiélezetté tettük a küzdelmet. Ezen kell majd javítanunk, de nagyon örülök, hogy a szurkolók is mellettünk voltak végig.
  • Nikola Lazics: – Jól kezdtünk, de sokkal jobb volt az első félidőben. Aztán feljöttünk, de sok ziccerünk maradt ki. Megpróbáltunk a végén egy hajrá de csak megközelíteni tudtuk a Szedeákot. Értékeljük a hibáinkat és megpróbáljuk javítani a következő mérkőzésre.

 

Fotó: Szokodi L.

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App