Az OTP Bank Liga 23. fordulójában, a Budapest Honvéd FC csapata, a Diósgyőri VTK csapatát. A diósgyőri csapat elég jól felkészült a Honvéd ellen. A hazai csapat vezetőedző nélkül lépett pályára hiszen mint ismert, Giuseppe Sannino a múlt héten Olaszországba, ahol a koronavírus miatt elég nagy egészségügyi felhajtás van, és hazatérve elővigyázatosságból, ő nem tartott ezen a héten edzést, és a mérkőzésre sem ült le a kispadra. Az első félidő taktikai megoldások jellemezték, de inkább a vendég csapat alakított ki több helyzetet. A félidő végén így mentek a játékosok az öltözőbe és a szurkolók valami frissítőt inni mert a játék képe nem valami derűs műsort mutatott. A második félidőre.

A második félidő kezdésekor, amikor még a fotóriporterek is még a képeket szerkesztették javában Hasini lövése száguldott, Tujvel kapujába. Ez jót tett a mérkőzés iramának látva a hazai csapat is el kezdett játszani és ki is alakított helyzeteket, de az ilyenkor szokás a hazai játékosok, vagy a kapufát, vagy az üres kapuba nem guruló labda elkanyarodott a kapu mellett. Erre a vendég  diósgyőri csapatnak viszont minden bejött, Ivanovszki helyzetbe került és lövése újabb diósgyőri gólt eredményezett. A hazai csapat ekkor létszámban is megfogyatkozott Batik második sárgája azt jelentette a vendégek többen folytathatják a mérkőzést és ezt kihasználva sorra helyzeteket kialakítva még két gólt löttel az akkor már széteső, Honvédnak. Így a vendég csapat a megszerzett három ponttal megelőzte, a Budapest Honvéd csapatát a bajnokságban.

CIKK/SZAM:Szokodi L.

Budapest Honvéd FC–Diósgyőri VTK 0–4 (0–0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2520 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Hasani (46.), Ivanovszki (71.), Molnár G. (78.), Iszlai (84., 11-esből)
piros lap: Batik (73.), Mezghrani (83.)
sárga lap: Kálnoki-Kis (33.), Mezghrani (50., 83.), Batik (56., 73.), illetve Ivanovszki (23.), Iszlai (40.), Rui Pedro (43.), Brkovic (60.), Sesztakov (64.)

Budapest Honvéd: Tujvel – Batik, Kamber, Kálnoki-Kis – Mezghrani, Nagy G., Hidi, Gazdag (Ugrai, 80.), Aliji (Kukoc, 75.) – Lanzafame, Moutari (Uzoma, 86.)
Diósgyőri VTK: Danilovic – Sesztakov, Brkovic, Polgár, Vági – Márkvárt, Iszlai (Cortes, 85.) – Kiss T. (Egerszegi, 75.), Rui Pedro (Molnár G., 72.), Hasani – Ivanovszki

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App