Az FC Copenhagen vezetőedzője, Jacob Neestrup szerint a Lionsnak van esélye arra, hogy pozitív eredményt érjen el a Manchester City ellen az UEFA Bajnokok Ligája utolsó 16. közé eső keddi első mérkőzésén Parkenben.

♦A főnökhöz Viktor Claesson és Rasmus Falk is csatlakozott a hétfői sajtótájékoztatón, hogy megtekintsék a döntetlent, ami a dán fővárosban teltházas.

♦A City Európa címvédője, Neestrup pedig elfogadja, hogy az előttünk álló kihívás nehéz lesz játékosai számára.

♦De kitart amellett, hogy az FCK már ebben a szezonban bebizonyította, hogy a kétkedők tévednek.

„Minden csapatnak vannak erősségei és gyengeségei, így mindig van esélyed” – mondta. „A legfontosabb az, hogy önmagunk legyünk, és ugyanazzal a gondolkodásmóddal játsszunk, mint a csoportkörben. Tudjuk, hogy nagyon jó csapat, de a Bayernhez, a Manchester Unitedhez és a Galatasarayhoz hasonlóan a játékosaiknak is csak két lába van. két láb.

„Nagy próbatétel ez számunkra, és a legnagyobb, amit ebben a szezonban elértünk. Számomra a City jelenleg a világ legjobb csapata, még ha visszatekintünk is az elmúlt szezonokra.

„De mi a kevésbé valószínű? Megverni a Cityt, vagy továbbjutni egy csoportból a Bayernnel, a Uniteddel és a Galatasarayval, ahol négy és fél meccs után kétgólos hátrányban voltunk a United ellen, és hat pontra volt szükségünk a két meccsen? előtte volt kihívás, és nagyon bízom a csapatomban, hogy jó teljesítményt nyújtanak, és onnantól a lehető legszorosabb mérkőzést.

„Nehéz meghatározni, mi a jó teljesítmény, de a jó eredmény döntetlen, a tökéletes eredmény pedig győzelem.

Forrás/ Kobenhavn

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, 1., MÉRKŐZÉS 

2024 01.13 KEDD

21:00 København – Manchester City

21:00 Lipcse – Real Madrid

21:00 PSG – Real Sociedad

21:00 Lazio – Bayern München

21:00 PSV – Dortmund

21:00 Inter – Atlético Madrid

2024 02.14 SZERDA

21:00 FC Porto – Arsenal

21:00 Napoli – Barcelona

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App