SZVSE-FTC 0-2 (0-1)

Hazai pályán fogadta az SZVSC csapata a Ferencváros csapatát a labdarúgó Magyar Kupában.

A mérkőzésen több helyzete volt a vendégcsapatnak, a többnyire védekező hazaiak a 21.percig bírták, amikor Leonardo szabadrúgásból gólt szerzett. A szegediek nem estek össze végig küzdöttek, és össze fogott védekezésnek köszönhetően az utolsó percekben tudott még egy gólt szerezni a vendég Ferencváros csapata.

A mérkőzés lefújása után, a telt házas SZVSE stadion nézői elégedetten, és vastapssal köszönték meg a csapatuknak a játékot.

Végh Ariel SZVSC:

Gratulálok a csapatnak!

Azt kell mondanom komoly ellenfelei voltunk az ország legjobb csapatának! Szervezetten jól védekeztünk!

Megtett mindenki mindent, amit tudtunk a saját szintünkön!

 De nagyon jó érzés volt ezen a meccsen játszani! Felvettük a kesztyűt ellenük!

 

Erre a meccsre azért mindenki profi szinten készült! De ennek így kellene mennie minden meccsen! Ez persze, hogy a Fradi miatt volt és plusz motivációt jelentett, hogy válogatott labdarúgók ellen játszhattunk!

Nagyon köszönjük a szurkolóknak a biztatást!

 

FTC Vezetőedző: Sergei Rebrov:  

Mindenképp győzni jöttünk Szegedre, és a továbbjutás volt a cél és várjuk a következő ellenfelet.

A szegedi pályája gyengébb minőségű volt mint amihez hozzá vagyunk szokva, és így a technikai kivitelezések elmaradtak. De dicséret illeti a szegedieket nagyon jól védekeztek.

 

SZVSE Edző: Brinszky Adrián:

Nagyon büszke vagyok a játékosokra! Gratulálok az ellenfélnek, és hogy hangulatot csempésztek kistérségünkbe. Voltak elképzeléseink, de tudtuk, hogy bizonyosfajta szakadékok vannak a két klub között, amit nem tudunk áthidalni.

Egyszerűen a fizikai és technikai korlátok, amivel most pillanatnyilag még nem tudjuk felvenni egy ilyen csapat ellen, mentálisan fizikailag frissíteni játékosaimat. Holnaptól készülünk elmaradt mérkőzést kell majd játszanunk Székkutason.

 Fotó: Szokodi L.

www.szokodiacademy.hu

 

SZVSE-FTC 0-2 (0-1)

Labdarúgó magyar kupa, 6. forduló. Szeged, SZVSE-pálya, 2800 néző. Vezeti: Antal Péter (Bornemissza, Garai).
SZVSE: Pluhár – Kormányos, Vastag, Seres, Nagypál – Csamangó, Pócs D. – Végh, Bilics (Bakos, 87.), Juhász S. (Baka, 69.) – Kelemen (Vitos, 46.). Edző: Brinszky Adrián.
FTC: Holczer – Lovrencsics G. (Csonka, 83.), Otigba, Blazic, Leandro – Sigér, Szpirovszki, Pertjak, Csernik (Koch, 62.) – Böde, Lanzafame (Finnbogasson, 64.). Vezetőedző: Sergei Rebrov.
Gólszerzők: Leandro (21.), Finnbogasson (87.).

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App