EHF CL Bajnokok Ligája , „A”-csop., 5., forduló

  • A múltheti Kielce elleni bravúros pontszerzést követően, ma  a Pick Arénában fogadta a Pick Szeged csapata a horvát RK Zagreb csapatát. Egy küzdelmes,  színvonalas Bl-meccset láthattunk, ahol az első félidő végén a vendég csapat két gólos előnnyel zárult. A második félidő utolsó szakaszában, aztán a hazaiak megrázták magukat és egy kiélezett véghajrában az utolsó előtti percben Gaber góljával a Pick megszerezte a vezetést, 27-26. Az utolsó mozzanat egy időntúli vendég szabaddobással ért véget, amiből nem lett gól. A szegediek megszerezték az idei szezon második győzelmüket.
Fotó/ Szokodi László

 

OTP Bank-PICK Szeged–RK Zagreb (horvát) 27–26 (13–15)
Szeged, PICK Aréna,  V: C. Bonaventura, J. Bonaventura (portugálok).
OTP Bank-PICK Szeged: Mikler – Sostaric 2, Stepancic 4, Bombac 3, Bánhidi 1, Bodó 1, Frimmel 2. Csere: Imsgard (kapus), Kalaras, Mackovsek, Gaber 3, Martins 4, Garciandía 4, Jelinic 3, Szilágyi. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
RK Zagreb: Mandic – Cupic 2, Morales 2, Walczak 3, Gojun 1, Kavcic 3, Gyibirov 4/4. Csere: Kosz 5, Suholeznik, Faljic, Klarica 4, Glavas 1, Sirotic 1, Klis. Vezetőedző: Nenad Sostaric.
Hétméteres: –, ill. 5/4.
Kiállítás: 8, ill. 12 perc.

Fotó/ Szokodi László

Kárpáti Krisztián: – Nehéz összecsapás volt, nagyot kellett küzdeni, hogy megfordítsuk az eredményt a jól küzdő Zagreb ellen. Nem játszottunk jól, de küzdöttünk, illetve azt éreztem, hogy az első félidőben túlságosan nyugodtak maradtunk, így nem volt meg az a tűz a védekezésben, amire szükségünk van. Ezen a szünetben változtattunk, hatalmas szívvel harcoltunk. Meg kell vizsgálnunk, miért játszunk hullámzóan, ez most a legfontosabb feladat.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App