Bajnokok ligája  mérkőzésre készül a Mol-Pick Szeged csapata  a Zagreb ellen vasárnap, Eszéken.

– Mit vársz a Zagreb elleni meccstől?

Jonas K. – Kiváló nyarunk volt, magyar bajnokként teljesen más volt pihenőre menni, mert négy szezonban voltunk másodikak a Veszprém mögött. Nagyon jó a hangulat az öltözőben, vasárnap következik az első nehéz mérkőzésünk a Zagreb ellen idegenben a Bajnokok Ligája nyitófordulójában. A jövőnk szempontjából egy nagyon fontos mérkőzést játszunk majd Eszéken.

– Idegenben nehéz dolgunk lesz, mert előszeretettel variálják a védekezésüket. Van, amikor kettő-három-egyet, vagy öt-egyet védekeznek, de gyakran nyúlnak hozzá zárt hatos falukhoz is. Ezek mutatják, hogy kiválóan fel kell készülnünk minden eshetőségre. Fiatal és gyors csapatuk van, szóval nehéz találkozóra számítok ellenük. Ha nyerni szeretnénk, akkor az eddigi három NB I-es meccsünkön mutatottaknál magasabb szinten kell majd kézilabdáznunk, mert biztosan képesek meglepetésre a horvátok.  Forrás: MOL-Pick Szeged

 Fotó: Szokodi L.

 Pribelszki Peti :  „Nagyon várom, hogy bemutatkozzon a csapat a nemzetközi mezőnyben is. Az eddigi mérkőzéseken az látszott, hogy jó irányba haladnak. Sokat javult a támadó játék és egy elég erős védőfalunk van, kapus poszton is komoly fejlődést tapasztaltam. A hétvégén egyértelmű győzelmet várok a csapattól. ”

  Molnár János: ” ..Végre megkezdi nemzetközi szereplését imádott csapatunk! Győzni kell, nem lehet más eredmény! Egy jó rajt nagyon jót tenne a csapatnak, és persze nekünk szurkolóknak is! „….Csak Előre!

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App