K&H FÉRFI KÉZILABDA LIGA, 6., FORDULÓ 

  • Az idei szezont parádésan kezdő Pick Szeged csapatát ,  a hazai kézilabda-bajnokság 6., fordulójában  a Csurgói KK csapata hazai pályán öt góllal győzte le . Ez valljuk be egy nem vert vereség, még akkor sem, ha a csapat a dán Aallborg  elleni egy gólos BL- mérkőzésről egyenesen a csurgói meccshelyszínre érkezett. Talán a fáradság javára írhatjuk  a Tisza-partiak részéről ezt az eredményt, de ha megnézzük, hogy a Csurgó csapatát számunkra nem ismeretlen Vladan Matics  vezeti, akkor már egy kicsit érthető, hogy egy olyan csapattál állt most szemben a Szeged, ahol , egy volt szegedi játékos és edző kezeli a csurgói  csapatot. A közel 20 fős szegedi szurkoló tábor csak ámult. és bámult , amikor a 14., percben már a hazai csapat vezetett 8-7-re. A félidő háromgólos hazai előnnyel zárult, 15-12.

Hazai góllal kezdődött a második játékrész, amire Bodó Richárd válaszolt.  De ezt követően is a hazai alakulat irányította a találkozót. Ami a hazaiaknak sikerült, az a mieinknek nem , hetest hagytunk ki, nagyon sok eladott labda jellemezte a mieink játékát , sok hibát vétettünk. Volt hatgólos különbség a két csapat között , ami a végére ötgólos különbségre apadt , 32-27, lett a vége.

Cikk/ Szokodi László

 

 

Csurgói KK  –  OTP Bank – Pick Szeged 32–27 (15–12)

Csurgó, Sótonyi László sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Haskó, Natkai.
Csurgói KK: Holló – Tufegdzic 6/2, Brajovic 3, Vasvári, Szeitl 2, Majstorovic 1, Herceg 2. Csere: Füstös, Széll (kapusok), Zagar 2, Papp 4, Kiss 3, Gábor 4, Mazurek 3, Bazsó 1

Vezetőedző: Vladan Matics.
OTP Bank-Pick  Szeged: Thulin – Sostaric 5/2, Garciandia 2, Kukic 3, Bánhidi 1, Bogojevic 2, Jelinic. Csere: Mikler (kapus), Kalaras, Mackovsek 1, Toto 2, Szilágyi 1, Abelvik 1, Frimmel 6/1, Bodó 3

Vezetőedző: Michael Apelgren.
Hétméteres: 3/2, ill. 5/3.
Kiállítás: 8, ill. 8 perc.

Folytatás október 24-én (csütörtök) 18.45-kor hazai pályán, a norvég Kolstad együttesét fogadja az OTP Bank PICK Szeged alakulata  a Bajnokok Ligájában.

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App