– Aranyat érő pontokért küzd ma az Újpest, a Puskás Akadémia ellen!

 

 

OTP BANK LIGA 14.FORDULÓ:

Az NB I. pénteki Újpest FC, Puskás Akadémia összecsapással,  indul a forduló, a találkozóról képes beszámolóval  érkezünk . A mérkőzést a Szusza Ferenc Stadionban rendezik, ahol aranyat érő pont, pontokért küzd ma az Újpest, a Puskás Akadémia ellen. Az  elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt, nagyot szenvedő újpestieknek a győzelem nagyon nagy erőt adhat az idei év utolsó mérkőzései ellőtt. Az elmúlt mérkőzéseken visszatérő játékosok, mellett a kispadon ismét Predrag Rogan vezetőedző foglal helyet. A két csapatnak, az eddigi találkozókat illetően, nincs nagy történelmi múltja. Erről az újpesti honlapon jelent meg bejegyzés.

  • Nem mondhatni, hogy nagy múltra tekint vissza a Puskás Akadémia elleni párharcunk. Alig hét évvel ezelőtt, 2013. augusztus 3-án játszottunk először bajnokit a PAFC-cal, Kabát Péter és Jarmo Ahjupera góljával idegenben 2-1-re győztünk (a felcsútiaktól Tischler Patrik volt eredményes). A Szusza Ferenc Stadionban lejátszott első meccs (2013. december 7-én) 3-3-as döntetlennel ért véget, csapatunk góljait Lázár Bence, Litauszki Róbert és Simon Krisztián szerezte.

Forrás: www.ujpestfc.hu

A Puskás Akadémia a tabella 5. helyén 19 ponttal áll, és ha nem szerezne pontot, vagy pontokat akkor, nagy valószínűséggel a jelenlegi helyről lentebb fog csúszni, mivel az MTK csapatának is 19 pontja van,   a csapat vasárnap hazai környezetben fogadja, a  DVTK csapatát, amelyik az utolsó helyen áll. Ha minden a tervek szerint alakul, az Academy Media erről a mérkőzésről is képes beszámolót készít. Ha az MTK nyer, vagy döntetlent ér el, abban az esetben  már biztos, hogy  a Puskás Akadémia előtt végez a 14. forduló végén. Az Újpest 12 ponttal a 9. helyen áll, nekik minden pont aranyat jelentene a mai mérkőzés után. Ez erőt adhat a csapat  számára a jövőhét keddi Kisvárda elleni  találkozóra.

CIKK/SZAMY

Fotó/SZAMY

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App