-„Ez a korai gól, sajnos eldöntötte a találkozót.”- Dr. Dobos Barna

 

 

Merkantil Bank Liga 9. forduló Szeged, Szent Gellért Fórum, jv.: Káprály Mihály 800 néző

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Gyirmót FC Győr

                                                                      0 – 1

Szeged-Csanád G. A: Varga B. (K) – Ódor, Moga, Szilvási, Mohl, Oláh, Jovanovic(csk), Varga Sz. Dobos,
Kóródi, Grumic,
cserék: Takács J. (K), Ásványi(K), Deák, Bitó, Gréczi, Rózsahegyi, Simon, Pejovic, Gajdos, Kárász, Takács
T., Bojtos
vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Gyirmót FC : Hársfalvi (K) – Szegi, Nagy P., Szatmári, Széles, Hajdú, Juhász, Heffler, Varga B., Vass ,
Hudák.

vezetőedző: Csertői Aurél

 

A vasárnapi Ajka elleni mérkőzésen megsérült Germán Tomi,  a mai,  és pár mérkőzésig nem fog tudni pályára lépni. A Gyirmót csapata a bajnokságban az előkelő 3. helyen áll, míg a szegediek a vasárnapi ajkai győzelemmel a 15. helyen várták a szerdai elhalasztott mérkőzés folytatását. A mérkőzés eredetileg eredetileg , 10.16 -ra, volt kiírva, de a járványhelyzet miatt át lett rakva a mai napra.

 

A mérkőzés alakulása:

A hazai szegedi csapat, kék-feketében a gyirmótiak sárgában érkeztek a pályára és ők kezdték  a találkozót.

1. perc: A vendégek középkezdés után folyamatos lendületes támadásokkal lekontrázzák a szegedieket, akik megtorpannak.

4. perc: Pár perc alatt a sokadik vendég támadás amikor is a szegedi védők Szatmárit egyedül hagyták aki fordulásból a jobb alsóba lövi a labdát amit  már Varga nem tudott védeni.

GÓÓL!

5. perc: Szegedi támadás Kóródit buktatták a bal oldalt, a szabadrúgást Dobos  végezi el,  a labda száll befelé, de  belül Grumic megmozdulását a játékvezető szabálytalannak ítéli meg, kifele szabadrúgás.

9. perc: Több szabálytalanság is történik ezekben a percekben a pályán, amit a szegedi részről rendre észre vesz a játékvezető, az ellenfélnél részéről ezekért még szabadrúgást sem ad a szegednek.

16. perc: Hársfalvi kirúgás, ami átszáll a szegedi térfélre a labda, majd a szegediek visszaívelik. Megint nála a labda ilyen izgalmak zajlanak perceken keresztül, amire a hazai szegedi szurkolók nem tetszésüket nyilvánítják, HANGOSAN!

20. perc: Észrevehető Grumic a pályán, eddig hol volt? Most több megmozdulása is akadt ami kapura is ment, de a kapus ezeket védte.

26. perc: gyirmóti támadás a 16-on belül bal oldalról Nagy P. ellövi a labdát, amit Varga csak nézni tudott, szerencsére elgurult a labda.

HOPP!

30.perc: Csere az ellenfélnél, Széles le, Lázár futva szalad a többiekhez és a hozott új taktikai utasításokat ismerteti.

33.perc: Az első sárga lapot a mérkőzésen az ellenfél játékosa kapja, Hajdú Áron, Ódor ráncigálásáért.

40. perc: Szatmári villanás Varga védés.

44. perc: A sárga mezes csapat elkezdte a sárga lapok gyűjtését, most Juhász Zsombort ajándékozta meg a játékvezető.

45.perc: A félidő letelte előtt +1 perc hosszabbítás, a nemrég nem csak mezben besárgult Juhász bedobásánál, a játékvezető lefújja az első félidőt, a gyirmótiak kicsit vidámabban mehetnek frissítőre, míg a szegediek bizonyára Dobostól fejmosásban fognak részesülni.

Vége az első felvonásnak. 1-0-ra vezet a Gyirmót, pihenünk és várjuk a következő félidőt.

46.perc: Érkeznek a játékosok a pályára a játékosok, felveszem a szemüvegemet, de nem látok cserét, azt hiszem, mind a két edző az utolsó 30 percre fogja tartalékolni a játékosokat, és  erősíteni.

Szegedi csapat kezdi a második félidőt, sokáig nincs nálunk a labda.

57.perc: Hársfalvi kirugás amire a szegedi térfélen Ódor lecsap, passz Oláhnak onnan Varga Szabolcshoz, aki, egy látványos passzal Grumicshoz  lövi a labdát. Grumic felnéz és Dobost találja meg a labdával, aki nem habozik és lő, Hársfalvi véd. Papuskáim eddig ez a játék, merre járt?

De valljuk be, A hálóőr ügyesen védte Dobos lövését.

63. perc: Frissítés! Mind a két csapat edzője cserél. Gyirmót 22-es Heffler lemegy, érkezik 92-es számmal, Herjeczki. A szegedieknél kettős csere: Kóródi helyett Kárász érkezik, Grumics távozik, a mérkőzés alatt sokat nem hallottuk a nevét, helyére  Takács Tomi érkezik.

64. perc: Folyamatos gyirmóti támadások vannak, ezek szerint Dobos fejmosása nem, volt elég erős.

70. perc: Szegedi támadás Jovi, Mohl D., Takács, majd a gyirmótiakhoz kerül a labda Herjeczki nem sokat habozik lő, Varga kicsit nehézkesen de védte a lövést.

78. perc: Dobos szöglete befele ívelődik, de elmegy a kapu mellett a lövés.

79.perc Újabb szegedi csere. Varga Sz. lemegy helyére Bitó M. kocog fel a pályára.

83. perc: Egyre sárgább lesz a gyirmóti csapat, ebben a pillanatban Varga B. játékát értékeli a játékvezető sárga lappal.

84.perc: Dobos szöglete most elkerült mindenkit beleértve a kaput is.

85.perc: Most a vendégek edzője cserél, két játékosát is lehozza, Nagy P. helyére, Nagy Kristóf érkezik és Szatmári a gólszerző helyére, Somogyi-Bakos Bence szalad a pályára. A szegedi részről Ódor Máté helyére, Gréczi Márton.

86.perc: A játék képe nem változott, ha csak annyi, hogy Dobos Barna a szegedi vezetőedző hangja a mérkőzés végére elmegy, folyamatos instrukciók érkeznek a szegedi szakvezetőtől, de a pályán a hang csak elszáll.

90.perc: Ismét vendég támadást láthatunk de Varga ezt védte.

90+4  perc: Négy percet hosszabbított a játékvezető ez alatt, mi is sárgultunk kicsit, Mohl D. kapott sárga lapot.

94.perc:  A játékvezető a négy perc leteltével lefújta a mérkőzést, a Gyirmót a korán szerzett góllal tudott a szegedi pályán győzni, és három ponttal távozni.

Köszönöm, hogy velünk voltatok!

HAJRÁ SZEGED!

CIKK/SZAMY

 

 

 

 

Edzői értékelések:

Dr. Dobos Barna, a Szeged-Cs.G.A. vezetőedzőjének nyilatkozata.

 

Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzőjének nyilatkozata.

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App