– Sima Szedeák győzelem a Kaposvár ellen.

 

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK 96–75 (29–22, 26–17, 16–13, 25–23)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 19. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapus mérkőzés.

Vezette: Benczur, Praksch, Pozsonyi.

NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK: Kerpel-Fronius G. 9/3, GOVENS 19/15, BROWN 21/3, DZSELETOVICS 22/3, DICKEY 6. Csere: Kerpel-Fronius B., Keller 12/6, Balogh, Polányi, Olasz 5, Mayer 2. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
KAPOSVÁRI KK: Curry 13/3, Krnjajski 8, Rivers 13/3, Hendlein 4/3, JUKIC 16. Csere: Miliszavjlevics 14/12 Baki 2, Révész 3, Bogdán 2. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Kipontozódott: Baki (36.).

A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

 

 

 

Klip/SZAMY

A mérkőzés előtt Szrecsko Szekulovics vezetőedző az előző két vereség után fejmosást tarthatott, mivel a mai mérkőzésen látható volt, hogy a Szedeák játékosai végig koncentráltan és csapatként küzdöttek a Kaposvár ellen. Ez a játék kisérte ebben a szezonban is a hazai csapatot. Eddig a szegedi csapat a  szezon meglepetés csapata a bajnokságban és Szekulovics joggal várja el a játékosoktól, hogy minden mérkőzésre  a legjobb formában lépjen a pályára. A tegnapi Kaposvár elleni találkozóra így is vonult fel Govens vezetésével a szegedi csapat. A mérkőzés alakulását tekintve, minden negyedet megnyert a hazai csapat, és a kosarakat tekintve Govens, Brown, Dzseletivics 62 ponttal vették ki a részüket a megszerzett 96 pontból. A Kaposvár 76 pontot tudott szerezni és a tavalyi szezonban még Szedeák színekben kosarazó Miliszavjlevics 14 ponttal tudta csapatát erősíteni a tegnapi mérkőzésen.

 

A Szedeák továbbra is vezeti a bajnokságot, de az nem jelenti, hogy a szegedi csapatnak pihennie kellene, hiszen több csapatnak is sok elmaradt mérkőzése van még, amit pótolnia kell, így ha azok a mérkőzések is lezajlanak, akkor alakul ki a bajnokság állása.

CIKK/SZAMY

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App