UEFA EURÓPA LABDARÚGÓ-KUPA-DÖNTŐ BUDAPEST, PUSKÁS ARÉNA

  • Az idei hazai rendezésű EL-döntő , Sevilla FC  – AS Roma  összecsapást ÉLŐ-ben közvetítem itt a Szokodi Academy Media oldalon. A két döntős csapat , a Sevilla FC (spanyol), és az AS Roma (olasz),   a budapesti  EL-döntő döntő előtt, még a hazai labdarúgó -bajnokságukban játszanak le bajnoki mérkőzést.  Mind a két együttes szombaton játssza a bajnoki mérkőzését  Sevilla ( 9.), hazai pályán a Real Madrid (2.), csapatát fogadja, míg az olasz AS Roma (6.),  a Fiorentina (11.),  otthonában lép pályára. Mind a két csapat számára fontos, hogy pontokat szerezzen és előrébb gyalogoljon a saját bajnokságában, valamint jó felkészülési mérkőzés lehet a rá négy nap múlva megrendezésre kerülő budapesti EL-döntőre.

Melyik csapat esélyesebb az EL-trófea megszerzésére?

A Roma először, vagy a Sevilla ötödik, alkalommal?

Azt gondolom, mivel ez egy meccsen fog eldőlni, és mind a két csapat saját  bajnokságában, nem „heppázó” ez a EL-döntő, akár egy izgalmas gólzáporos mérkőzésen, egy olasz sikert hozhat.

Az UEFA Európa Liga Szurkolói Fesztivált Budapesten rendezik a döntőig.

A kétnapos ünnepség május 30-án, kedden 11:00-23:00 és május 31-én, szerdán 11:00-18:00 óráig tart. A fesztivál minden korosztály számára nyitott és ingyenes, beleértve a meccsbelépővel nem rendelkező látogatókat is.

A kínált szórakozás részeként a szurkolók fényképezkedhetnek az ikonikus UEFA Európa Liga trófeával , láthatnak mezeket, óriásmezeket, freestylereket, és részt vehetnek több futballtudás állomáson.

 Rajongói Fesztivál ,egyik  helyszíne, a  Budapest szívében található,  Hősök terén (Hősök tere) kerül megrendezésre.

2023. május 30., kedd: 11:00-23:00

2023. május 31., szerda: 11:00-18:00

Cikk/ Szokodi László

Európa-Liga-döntő

Sevilla FC – AS Roma

Budapest, Puskás Aréna ÉLŐ-ben!

05.31 21:00 

 

Ami a jegyek számát és árát illeti: közel 47 ezer belépőt értékesít az UEFA, ebből mindkét csapat számára 15-15 ezer jegyet tartanak fenn a szervezők, a fennmaradó jegyeket értékesítik sorsolás útján – az MLSZ reményei szerint ezekhez elsősorban magyarok jutnak majd. Olvasható az MLSZ oldalán

Jegyárak:

4. kategória: €40;
3. kategória: €65;
2. kategória: €100;
1. kategória: €150

A belépők az UEFA mobilalkalmazásában lesznek elérhetők a döntő előtt.

A jegyeket a UEFA.com/tickets oldalon keresztül, április 28-án 14 óráig lehet igényelni.

Borítókép/ UEFA

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App