UEFA EURÓPA-LIGA CSOPORTKÖR, E-CSOPORT , 6., FORDULÓ

  • Az EL-csoportkör utolsó, 6., fordulójában az ( angol), Liverpool csapata Brüsszelbe a Union Saint -Gilloise otthonába látogat. Szoboszlai Dominik is tagja J. Klopp csapatának.  Szoboszlaiék, már az előző csoportkör végén bebiztosították, hogy a legjobb tizenhat közé jutottak és , hogy a záróforduló végén  csoportjuk első helyén végeznek. 

♦A vörösök a John Lennon repülőtérről indultak Brüsszelbe szerda délután az E-csoport utolsó találkozójára.

 

 Liverpool   utazó kerete: Gomez, Endo, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Jones, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Gravenberch, Chambers, Pitaluga, Scanlon, Gordon, Doak, McConnell, Kelleher, Koumas, Quansah, Hill, Bradley, Mrozek.

♦Mac Allister  múlt szerdai Sheffield United elleni győztes bajnoki meccsen sérült  meg , aki így a holnapi utolsó EL -csoportkör brüsszeli meccsen,  és a hétvégi Manchester Unt., bajnoki meccsen sem számíthat J. Klopp vezetőedző.

 

♦Klopp  EL -csoportkör utolsó mérkőzésének előestéjén tartott sajtótájékoztatóján így nyilatkozott a középpályásról: „Nyilvánvalóan nem vagyok orvos, de nagyjából minden nap elmagyarázzák nekem, miért nem áll még készen, és ez nyilvánvalóan kicsit bonyolultabb, mint gondoltuk. az első pillanatban.

„A másik fiú a térdére lépett, és a ménes nagyjából az izomzaton át a csontra ment. És most meg kell várnunk, amíg a csont meggyógyul, és amíg Macca megbirkózik a fájdalommal, mert elég fájdalmas.

„Macca valójában egy szuperkemény fickó, így valószínűleg meg kell győződnünk arról, hogy pusztán fertőzési szempontból semmi sem történik. Ez nagyon fontos.

„Sosem volt még ilyen sérülésem egyik játékosomnál, de most megvan. Remélem, nem fog olyan sokáig tartani, azt szeretném mondani, hogy napról napra – de ez úgy néz ki, hogy a következő meccsen talán játszhat, de arra sem lesz kész.

„Szóval remélem, hogy a következő három-négy napban nagy lépéseket tesz, aztán meglátjuk.”, nyilatkozta a szakember

UEFA EURÓPA-LIGA CSOPORTKÖR E-CSOPORT , 6., FORDULÓ

Union Saint -Gilloise – Liverpool 

12.14 18:45 , Lotto Park

 

UEFA EURÓPA-LIGA CSOPORTKÖR E-CSOPORT , 6., FORDULÓ

2023 12.06 SZERDA

18:45 RENNES  – VILLARREAL

18:45 QARABAG – HACKEN

18:45 PANATHINAIKOS – MACCABI HAIFA

18:45 UNION  SAINT – GILLOISE  – LIVERPOOL

18:45 SLAVIA PRAHA – SERVETTE

18:45 ROMA – SHERIFF

18:45 LEVERKUSEN – MOLDE

18:45 LASK – TFC

21:00  BRIGHTON – MARSEILLE

21:00 BETIS – RANGERS

21:00 ÁRISZ – SPARTA PRAHA

21:00 OLYMPIACOS – TOPOLYA

21:00 AJAX – AEK

21:00 WEST HAM – FREIBURG

21:00 SPORTING  – STURM

21:00 RAKOW CZESTOCHOWA – ATALANTA

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App