Kylian Mbappé a Marrakesh-ben töltött vakáció után átugrott az USA-ba, New Yorkba, hogy részt vegyen az NBA drafton, valamint Mbappé  új produkciós cége képviseletében bejelentse az amerikai-kosárlabda bajnokság közötti közös együttműködését. A PSG csatára az Egyesült Államokban turnézik,  mind a kosárlabda iránti szeretetéből és marketingérdekből.

 

  • A PSG támadója, Kylian Mbappé a New York-i BFM TV-nek adott interjújában, ahol partnerségi szerződést írt alá az NBA-vel, amely az új produkciós céggel, a Zebra Valley -vel fog dolgozni, Kylian Mbappé a fővárossal kapcsolatos ambícióiról beszélt. A 23 éves játékos, aki május végén 2025-ig meghosszabbította szerződését a párizsi klubbal, megerősítette, hogy a Bajnokok Ligáját akarja megnyerni, ami „egyértelmű és bejelentett cél” . „Van rá mód, és azt hiszem, ez az egyhangúság helyreállításán megy keresztül nemzeti szinten, az elmúlt két évben nem tettük ezt” – ismerte el a 2018-as világbajnok.

Mbappé visszatért Nasser Al-Khelaïfi, a PSG elnökének kijelentéseire is, aki a hét elején úgy becsülte, hogy a Bajnokok Ligája megnyerése „kevésbé bling-bling” PSG-n megy keresztül: „Megértem a klub üzenetét, ez az üzenet, ami nekem is elküldték…, majd így folytatta a : ..”Ez valóban a klub akarata, én csak ebbe a projektbe lépek be, nem voltam a projekt bázisán. A bekövetkező változásokkal együtt nagyszerű dolgok fognak történni.”

Forrás/ L’équipe

Mbappé viszont félresöpörte azt a gondolatot, hogy követeléseket támasztott a csapat belső működésével, szerződésének meghosszabbításával szemben.

K.Mbappé a 2021/2022-es bajnoki szezonban 28 gólt szerzett és 17 gólpasszt osztott ki és ezzel, mind a két kategóriában ő lett az első.

Borítókép/ Szokodi László

Légy részese a legfrissebb Szokodi Academy Media oldalon megjelenő híreknek!

Iratkozz fel a HÍRLEVÉL -rovatomra , vagy a YouTube média csatornámra , link itt: Szokodi Academy Media YouTube csatorna

Hol találod?

A „HÍRLEVÉL” feliratot , minden , Szokodi Academy Media minden menü pont oldalnak,  a   lap alján találod!

A  HÍRLEVÉL felíratnál , csak a nevet és az e-mail címedet kell beírnod.

 

Segítség esetén hívj bátran: Szokodi László , mobil: +36-302069510

Szép hétvégét, minden olvasónak!

Szokodi László

Szokodi Academy Media média oldalon való megjelenés : Árajánlat

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App